beran

Elton John
(1992): The Whoopi Goldberg Show

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.3. 1947 - 02:00h
Místo:
Pinner, Anglie
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, klavírista, hudební skladatel
Elton John - Film: The Whoopi Goldberg Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Elton John - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Soundbreaking - Stories from the Cutting Edge of Recorded Music (TV seriál)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - American Epic (TV seriál)
(2015) - All Things Must Pass
(2014) - Brian Wilson & Various Artists - God Only Knows (hudební videoklip)
(2014) - Super Duper Alice Cooper
(2014) - Kids-R
(2014) - The Kate Bush Story: Running Up That Hill
(2014) - Fall Out Boy: The Young Blood Chronicles
(2014) - Elton John v Las Vegas (koncert)
(2014) - Billy Elliot Muzikál
(2013) - Lady Gaga & the Muppets' Holiday Spectacular
(2013) - Elton John: Live (koncert)
(2012) - The Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham Palace (koncert)
(2012) - $ellebrity
(2012) - David Geffen: Král Hollywoodu
(2012) - David Bowie & the Story of Ziggy Stardust
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Troubadours
(2011) - The Union
(2011) - The Love We Make
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Daybreak
(2010) - LennonNYC
(2010) - Elton John a Leon Russell 2010 (koncert)
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Starsuckers
(2009) - Bruno
(2008) - Pamela - žiju si, jak chci
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2006) - Le Foot, c'est de l'art
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Tommy and Quadrophenia Live: The Who (koncert)
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Elton John: The Red Piano
(2005) - All We Are Saying
(2004) - The X Factor
(2004) - Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
(2004) - George Michael : a different story
(2004) - George Harrison: The Dark Horse Years 1976-1992
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - The Evolution of Eminem
(2003) - World Idol
(2003) - Vítejte doma!
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Pandemic: Facing AIDS
(2002) - Blue ft. Elton John - Sorry Seems to Be the Hardest Word (hudební videoklip)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - American Idol
(2002) - Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
(2002) - Naqoyqatsi
(2001) - Star Academy
(2001) - Rockin New Year's Eve 2002
(2001) - Hysteria 3
(2001) - An Evening of Stars: A Celebration of Educational Excellence
(2001) - Elton John: Greatest Hits (koncert)
(2001) - Being Mick
(2001) - An All-Star Tribute to Brian Wilson
(2001) - Bořek stavitel: Nezapomenutelné Vánoce
(2000) - FanClub
(2000) - Stars and Bras
(2000) - Eldorádo
(1999) - Comic Relief: The Record Breaker
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1998) - Twentieth Century Blues: The Songs of Noël Coward (koncert)
(1998) - Spice Girls: British Invasion, Unauthorized & Spicy
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1997) - An Audience with Elton John
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - All-Star Concert for Montserrat (koncert)
(1997) - Spice World
(1997) - Městečko South Park (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Elton John - Love Songs (hudební videoklip)
(1996) - Bilderbuch Deutschland (TV seriál)
(1995) - Champions of the World
(1994) - The Making of 'The Lion King'
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Aretha Franklin: Duets
(1993) - America Comes to Graceland
(1993) - The Who's Tommy, the Amazing Journey
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - The Whoopi Goldberg Show
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - The Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness (koncert)
(1991) - DAS!
(1991) - Two Rooms: A Tribute to Elton John & Bernie Taupin (koncert)
(1991) - Queen: The Days of Our Lives
(1990) - Live at Knebworth
(1989) - BingoLotto
(1989) - The Who Live, Featuring the Rock Opera Tommy (koncert)
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - The Ryan White Story
(1988) - George Harrison: When We Was Fab (hudební videoklip)
(1988) - The Prince's Trust Rock Gala (koncert)
(1988) - Totally Minnie
(1987) - Stand by Me: Aids Day Benefit
(1987) - The Magic Years, Vol. 3
(1987) - The Magic Years, Vol. 2
(1987) - The Magic Years, Vol. 1
(1987) - The Return of Bruno
(1986) - The Prince's Trust Rock Gala: 10th Birthday (koncert)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Live Aid (koncert)
(1984) - Album Flash (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Olivia Newton-John: Hollywood Nights
(1980) - Children in Need
(1980) - Eric Clapton and His Rolling Hotel
(1979) - To Russia... With Elton
(1979) - The Music for UNICEF Concert: A Gift of Song (koncert)
(1976) - Plattenküche (TV seriál)
(1976) - The Muppet Show (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Cher
(1975) - Night Lunch
(1975) - Tommy
(1972) - Born to Boogie
(1971) - The Two Ronnies
(1970) - Aquarius
(1969) - The Andy Williams Show
(1968) - The Morecambe & Wise Show
(1964) - Top of the Pops
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1954) - Disneyland (TV seriál)

Elton John - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Whoopi Goldberg Show":
(*1955) Whoopi Goldberg

(*1936) Burt Reynolds

(*1959) Sean Young

(*1951) Robin Williams

(*1926) Jerry Lewis

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1947) Ted Danson



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
3°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
9°32’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
23°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
16°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
27°23’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Lev
2°02’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Blíženci
18°05’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Váhy
9°36’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Lev
11°10’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
5°44’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
5°53’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Štír
7°46’
Lev
8°17’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
15°41’
4. IC:
Beran
17°38’
7. DSC:
Blíženci
15°41’
10. MC:
Váhy
17°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »