rak

Enid Bennett
(1918): When Do We Eat?

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
York
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
14.5.1969 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Enid Bennett - Film: When Do We Eat?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1918, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1918 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Enid Bennett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - World of Robin Hood
(1941) - Obchodní dům
(1940) - Strike Up the Band
(1939) - Meet Dr. Christian
(1939) - Intermezzo
(1931) - Sooky
(1931) - Skippy
(1931) - Londýnský most
(1929) - Good Medicine
(1927) - The Wrong Mr. Wright
(1927) - The Flag: A Story Inspired by the Tradition of Betsy Ross
(1926) - A Woman's Heart
(1925) - Screen Snapshots, Series 6, No. 2
(1924) - A Tour of the Thomas Ince Studio
(1924) - The Sea Hawk
(1924) - The Red Lily
(1924) - A Fool's Awakening
(1923) - Screen Snapshots, Series 3, No. 17
(1923) - Your Friend and Mine
(1923) - The Bad Man
(1923) - Strangers of the Night
(1923) - The Courtship of Myles Standish
(1922) - Scandalous Tongues
(1922) - Robin Hood
(1922) - The Bootlegger's Daughter
(1921) - Keeping Up with Lizzie
(1920) - Screen Snapshots, Series 1, No. 7
(1920) - The Woman in the Suitcase
(1920) - Silk Hosiery
(1920) - Her Husband's Friend
(1920) - Hairpins
(1920) - The False Road
(1919) - What Every Woman Learns
(1919) - The Virtuous Thief
(1919) - The Law of Men
(1919) - Stepping Out
(1919) - Partners Three
(1919) - The Haunted Bedroom
(1919) - Happy Though Married
(1918) - When Do We Eat?
(1918) - The Vamp
(1918) - They're Off
(1918) - The Marriage Ring
(1918) - Keys of the Righteous
(1918) - Fuss and Feathers
(1918) - Enid Bennett in a Liberty Loan Appeal
(1918) - A Desert Wooing
(1918) - Coals of Fire
(1917) - The Mother Instinct
(1917) - Happiness
(1917) - The Girl Glory
(1917) - A Princess of the Dark
(1916) - Officer 666
(1916) - Get-Rich-Quick Wallingford
(1916) - The Aryan
Spoluherci ve filmu "When Do We Eat?":
(*1874) Fred Niblo (režisér)



Tranzitní horoskop (1918)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
23°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
19°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
19°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
9°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°00’
Blíženci
2°31’
SaturnSaturn:
Váhy
7°09’
Lev
13°21’
UranUran:
Štír
6°37’
Vodnář
21°23’
NeptunNeptun:
Blíženci
12°32’
Lev
6°23’
PlutoPluto:
Blíženci
10°16’
Rak
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°09’
Kozoroh
1°00’
Černá LunaLilith:
Střelec
11°17’
Panna
16°45’
CheirónCheirón:
Panna
2°53’
Ryby
25°41’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »