lev

Eriq La Salle
(1997): The 49th Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: The 49th Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 49th Annual Primetime Emmy Awards":
(*1955) Bruce Willis

(*1952) Christopher Reeve

(*1961) Laurence Fishburne

(*1957) Frances McDormand

(*1960) David Duchovny

(*1931) Robert Duvall

(*1961) Michael J. Fox

(*1931) Anne Bancroft

(*1949) Armand Assante

(*1962) Demi Moore

(*1941) Beau Bridges

(*1926) Mel Brooks

(*1948) Billy Crystal

(*1936) Hector Elizondo

(*1940) Peter Fonda

(*1944) Dennis Franz

(*1946) Gregory Hines

(*1945) John Lithgow

(*1969) Matthew Perry

(*1927) Sidney Poitier

(*1955) Jimmy Smits

(*1951) Kirstie Alley

(*1947) Glenn Close

(*1964) Bridget Fonda

(*1963) Helen Hunt

(*1958) Holly Hunter

(*1963) Lisa Kudrow

(*1950) Christine Lahti

(*1966) Téa Leoni

(*1945) Bette Midler

(*1945) Helen Mirren

(*1958) Michelle Pfeiffer

(*1949) Meryl Streep

(*1933) Michael Caine

(*1968) Gillian Anderson

(*1969) Anne Heche

(*1967) Sherry Stringfield

(*1962) Anthony Edwards

(*1959) David Hyde Pierce

(*1966) Julianna Margulies

(*1959) Jason Alexander

(*1973) Neve Campbell

(*1944) Stockard Channing

(*1931) Rip Torn

(*1950) Cybill Shepherd

(*1940) Sam Waterston

(*1959) Tracey Ullman

(*1967) Talisa Soto

(*1922) Carl Reiner

(*1957) Fran Drescher

(*1938) Diana Rigg

(*1947) Joe Mantegna

(*1956) Adam Arkin

(*1966) Chris Rock

(*1955) Glenne Headly

(*1957) Paul Reiser

(*1952) Christine Baranski

(*1961) Jane Leeves

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1949) Michael Richards

(*1947) Jane Curtin

(*1964) Janeane Garofalo

(*1958) Kim Delaney

(*1952) CCH Pounder

(*1965) Ron Eldard

(*1957) Laura Innes

(*1964) Gloria Reuben

(*1971) Noah Wyle

(*1952) Alfre Woodard

(*1956) Dana Delany

(*1935) Judd Hirsch

(*1934) Alan Arkin

(*1946) Candice Bergen

(*1944) Jeffrey Tambor

(*1931) Della Reese

(*1955) Kelsey Grammer

(*1960) Roma Downey

(*1933) Carol Burnett

(*1951) Obba Babatundé

(*1926) Peter Graves

(*1949) Garry Shandling

(*1917) Ossie Davis

(*1964) French Stewart

(*1967) Joely Fisher

(*1967) Kristen Johnston

(*1962) Nicholas Turturro

(*1951) Patricia Richardson

(*1937) George Carlin

(*1965) Andy Dick

(*1932) Casey Kasem

(*1929) Bob Newhart

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1950) Jay Leno

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1953) Dennis Miller

(*1956) Bill Maher

(*1947) David Letterman

(*1963) Conan O'Brien

(*1960) Tracy Pollan



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Beran
1°21’
UranUran:
Lev
28°57’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »