lev

Eriq La Salle
(1999): Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)":
(*1958) Sharon Stone

(*1953) Bill Pullman

(*1948) Jeremy Irons

(*1944) Teri Garr

(*1951) Karen Allen

(*1955) Peter Gallagher

(*1959) Matthew Modine

(*1967) Trini Alvarado

(*1959) Kyle MacLachlan

(*1933) Tom Skerritt

(*1951) Stephen Tobolowsky

(*1938) Frank Langella

(*1965) Connie Nielsen

(*1962) Cary Elwes

(*1950) Martin Short

(*1962) Vincent Spano

(*1951) Richard Thomas

(*1932) Robert Vaughn

(*1951) Robin Williams

(*1962) Joan Cusack

(*1959) Marcia Gay Harden

(*1950) Christine Lahti

(*1925) Angela Lansbury

(*1966) Mary Stuart Masterson

(*1966) Cynthia Nixon

(*1926) Jerry Lewis

(*1953) Alfred Molina

(*1957) Amanda Plummer

(*1961) Eric Stoltz

(*1932) Ellen Burstyn

(*1951) Celia Weston

(*1979) Jennifer Love Hewitt

(*1966) Thomas McCarthy

(*1969) Teri Polo

(*1963) Fisher Stevens

(*1960) Cathy Moriarty

(*1944) Dennis Farina

(*1959) Bronson Pinchot

(*1944) Jacqueline Bisset

(*1978) Ian Somerhalder

(*1957) Kevin Pollak

(*1944) Richard Belzer

(*1977) Clea DuVall

(*1940) James Brolin

(*1946) Stephen Rea

(*1974) Chloë Sevigny

(*1965) Luke Perry

(*1978) Shannyn Sossamon

(*1982) Erika Christensen

(*1954) Clark Johnson (režisér)

(*1947) John Larroquette

(*1961) Steven Weber

(*1948) Rhea Perlman

(*1949) Rick Rosenthal (režisér)

(*1947) Jonathan Kaplan (režisér)

(*1953) Tom DiCillo (režisér)

(*1934) David Hugh Jones (režisér)

(*1931) Ted Kotcheff (režisér)

(*1950) Michael Pressman (režisér)

(*1931) Leslie Caron

(*1969) Callie Thorne

(*1971) Cara Buono

(*1958) Ice-T

(*1947) Dan Lauria

(*1939) Mike Farrell

(*1953) Amy Irving

(*1978) Estella Warren

(*1945) Barry Bostwick

(*1958) Mark Moses

(*1972) Adam Beach

(*1967) Dana Ashbrook

(*1961) Elizabeth McGovern

(*1977) James Van Der Beek

(*1987) Hilary Duff

(*1947) Michael McKean

(*1939) Jane Alexander

(*1969) Robert Sean Leonard

(*1952) Diane Venora

(*1950) Gregory Harrison

(*1955) Michael O'Keefe

(*1969) Norman Reedus

(*1962) Aida Turturro

(*1966) Donal Logue

(*1948) John Ritter

(*1970) Julie Bowen

(*1965) Marlee Matlin

(*1973) Rose McGowan

(*1962) Star Jones

(*1952) CCH Pounder

(*1965) Christine Elise

(*1967) Maria Bello

(*1963) Ming-Na Wen

(*1968) Laura Leighton

(*1962) Andre Braugher

(*1967) Harry Connick Jr.

(*1956) Skipp Sudduth

(*1939) Ron Rifkin

(*1973) Marisol Nichols

(*1973) Michael C. Williams



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
28°57’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »