lev

Eriq La Salle
(2010): V utajení (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: V utajení (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "V utajení (TV seriál)":
(*1955) Peter Gallagher

(*1959) Renny Harlin (režisér)

(*1947) Tim Matheson (režisér)

(*1976) Eion Bailey

(*1976) Piper Perabo

(*1970) Kari Matchett

(*1970) Amy Jo Johnson

(*1981) Eric Lively

(*1972) Richard Coyle

(*1970) Oded Fehr

(*1966) Hill Harper

(*1978) Daniella Alonso

(*1972) Sarah Clarke

(*1974) Sendhil Ramamurthy

(*1974) Christopher Gorham

(*1984) Michelle Ryan

(*1968) Rena Sofer

(*1977) Zuleikha Robinson

(*1975) Anne Dudek

(*1970) Perrey Reeves

(*1948) Gregory Itzin

(*1977) Lana Parrilla

(*1982) Anna Camp

(*1980) Matias Varela

(*1982) Nazneen Contractor

(*1978) Ennis Esmer

(*1990) Travis Hedland

(*1979) Lara Kelly

(*1972) Sergio Di Zio

(*1953) Kate Trotter

(*1968) Navid Negahban

(*1960) James McGowan



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Váhy
4°31’
UranUran:
Lev
28°57’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »