lev

Eriq La Salle
(2010): V utajení (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: V utajení (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "V utajení (TV seriál)":
(*1955) Peter Gallagher

(*1959) Renny Harlin (režisér)

(*1947) Tim Matheson (režisér)

(*1976) Eion Bailey

(*1976) Piper Perabo

(*1970) Kari Matchett

(*1970) Amy Jo Johnson

(*1981) Eric Lively

(*1972) Richard Coyle

(*1970) Oded Fehr

(*1966) Hill Harper

(*1978) Daniella Alonso

(*1972) Sarah Clarke

(*1974) Sendhil Ramamurthy

(*1974) Christopher Gorham

(*1984) Michelle Ryan

(*1968) Rena Sofer

(*1977) Zuleikha Robinson

(*1975) Anne Dudek

(*1970) Perrey Reeves

(*1948) Gregory Itzin

(*1977) Lana Parrilla

(*1982) Anna Camp

(*1980) Matias Varela

(*1982) Nazneen Contractor

(*1978) Ennis Esmer

(*1990) Travis Hedland

(*1979) Lara Kelly

(*1972) Sergio Di Zio

(*1953) Kate Trotter

(*1968) Navid Negahban

(*1960) James McGowan



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Váhy
4°31’
UranUran:
Lev
28°57’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »