lev

Eriq La Salle
(2013): Notes from Dad

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Notes from Dad
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Notes from Dad":
(*1963) Michael Beach

(*1973) Eddie Cibrian

(*1955) Nestor Serrano

(*1947) Alan Thicke

(*1966) Kim Myers

(*1973) Josie Davis

(*1989) Travis Caldwell



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
28°57’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »