strelec

Esko Nikkari
(1978): Elämäsi parhain aika

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lapua
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Esko Nikkari - Film: Elämäsi parhain aika
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1978, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1978 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Esko Nikkari - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Kaksipäisen kotkan varjossa
(2005) - Isiä ja hirviöitä
(2003) - Vieraalla maalla
(2003) - Sibelius
(2002) - Leikin varjolla
(2002) - Jussi Gaala 2002
(2002) - Umur
(2002) - Muž bez minulosti
(2001) - Esko Nikkari - köyhän miehen Brando
(2001) - Rentun ruusu
(2001) - Ponterosa
(2001) - Ilon juhla
(2000) - Pieni pyhiinvaellus
(2000) - Lakeuden kutsu
(2000) - Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
(2000) - Autobus sebevrahů
(1999) - Rikos ja rakkaus
(1999) - Kulkuri ja joutsen
(1999) - Juha
(1998) - Team Ahma (TV seriál)
(1998) - Kuningasjätkä
(1998) - Big Bang (TV seriál)
(1997) - Ikuinen viesti
(1997) - Tichá vesnice
(1997) - Sagojoga minister
(1997) - Pekko ja unissakävelijä
(1997) - Liljankukka (TV seriál)
(1996) - Tie naisen sydämeen
(1996) - Pekko ja muukalainen
(1996) - Mraky odtáhly
(1996) - Maigret ve Finsku
(1995) - Pilkkijä
(1995) - Pekko ja massahurmaaja
(1995) - Kotikatu (TV seriál)
(1995) - Kivenpyörittäjän kylä
(1995) - Hyvä veli (TV seriál)
(1995) - Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
(1994) - Pekko ja poika
(1994) - Love Story (TV seriál)
(1994) - Kaikki pelissä
(1994) - Aapo
(1993) - Pekko aikamiespojan poikamiesaika
(1993) - Idan jengi (TV seriál)
(1993) - Hunajan maku (TV seriál)
(1992) - Veturimiehet heiluttaa
(1992) - Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
(1992) - Papukaijamies
(1992) - Karavaani
(1991) - Rinnat
(1991) - Panostaja
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1991) - Häkkilinnut (TV seriál)
(1990) - Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
(1990) - Lentsu (TV seriál)
(1990) - Irti maasta
(1990) - Děvče ze sirkárny
(1989) - Zimní válka
(1989) - Talvisota (TV seriál)
(1989) - Špinavé ruce
(1989) - Cha Cha Cha
(1989) - Dildo
(1989) - Antti
(1988) - Annan ja Vasilin rakkaus
(1988) - Pohjanmaa
(1988) - Me kaksi
(1988) - Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
(1988) - Ariel
(1987) - Tilinteko
(1987) - Nonstop
(1987) - Macbeth
(1987) - Jäähyväiset presidentille
(1987) - Hamlet podniká
(1986) - Kenen kaapissa seisot
(1986) - Kaurismäki-ilmiö
(1986) - Stíny v ráji
(1986) - Seinähullut naapurit (TV seriál)
(1986) - Paperienkelit
(1986) - Päätepysäkki
(1986) - Maailman paras
(1986) - Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä
(1986) - Biko
(1985) - Painija
(1985) - Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
(1985) - Hei kliffaa hei!
(1985) - Čas žížal
(1984) - Yöjuttu: Merkitty
(1984) - Opération O.P.E.N. (TV seriál)
(1984) - Niskavuori
(1984) - Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
(1984) - Kivisydän (TV seriál)
(1983) - Zločin a trest
(1983) - Viikonloppuna vapaata
(1983) - Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
(1983) - Koomikko
(1982) - Vyvrhelové
(1982) - Poste restante
(1982) - Kahdeksan peiliä
(1981) - Syöksykierre
(1981) - Kauhea murhamies Lalli
(1980) - Viimeinen raja
(1980) - Tosimiehiä (TV seriál)
(1980) - Rippipuvut
(1980) - Lompakko
(1979) - Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma
(1979) - Rakas peto (TV seriál)
(1979) - Herätkää ja riemuitkaa!
(1978) - Sketsi-teatteri
(1978) - Vonkalat (TV seriál)
(1978) - Tunturisusi
(1978) - Oman onnensa seppä (TV seriál)
(1978) - Kalastaja ja hänen eukkonsa
(1978) - Elämäsi parhain aika
(1978) - Auringon lapset
(1977) - Ukkovarvas
(1977) - Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1976) - Agricolan linja
(1974) - Omat koirat purivat
(1974) - Karvat
(1972) - Osm smrtelných ran (TV seriál)
(1970) - Kaksipa pientä poikaa
(1961) - Levyraati
Spoluherci ve filmu "Elämäsi parhain aika":
(*1936) Liisi Tandefelt

(*1936) Liisi Tandefelt

(*1908) William Saroyan (scénárista)

(*1926) Mikko Sergejeff (kameraman)

(*1927) Tauno Söder

(*1933) Martti Kuningas

(*1930) Harri Tirkkonen

(*1938) Iris-Lilja Lassila

(*1940) Kari Franck

(*1943) Turo Unho

(*1946) Jotaarkka Pennanen (režisér)

(*1932) Aarre Karén

(*1935) Martti Tschokkinen

(*1935) Eira Soriola

(*1944) Eeva-Maija Haukinen

(*1935) Eero Tuomikoski

(*1943) Eeva-Liisa Haimelin

(*1946) Hannu Kahakorpi

(*1938) Christina Indrenius-Zalewski

(*1947) Vesa Mäkelä

(*1948) Margit Lindeman



Tranzitní horoskop (1978)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
0°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
17°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
22°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
25°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
24°24’
Blíženci
29°48’
SaturnSaturn:
Beran
11°38’
Panna
0°08’
UranUran:
Býk
15°12’
Štír
15°19’
NeptunNeptun:
Panna
23°02’
Střelec
16°45’
PlutoPluto:
Lev
1°25’
Váhy
16°36’
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°55’
Váhy
10°31’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°51’
Blíženci
28°10’
CheirónCheirón:
Rak
9°14’
Býk
1°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »