strelec

Esko Nikkari
(1999): Kulkuri ja joutsen

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lapua
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Esko Nikkari - Film: Kulkuri ja joutsen
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Esko Nikkari - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Kaksipäisen kotkan varjossa
(2005) - Isiä ja hirviöitä
(2003) - Vieraalla maalla
(2003) - Sibelius
(2002) - Leikin varjolla
(2002) - Jussi Gaala 2002
(2002) - Umur
(2002) - Muž bez minulosti
(2001) - Esko Nikkari - köyhän miehen Brando
(2001) - Rentun ruusu
(2001) - Ponterosa
(2001) - Ilon juhla
(2000) - Pieni pyhiinvaellus
(2000) - Lakeuden kutsu
(2000) - Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
(2000) - Autobus sebevrahů
(1999) - Rikos ja rakkaus
(1999) - Kulkuri ja joutsen
(1999) - Juha
(1998) - Team Ahma (TV seriál)
(1998) - Kuningasjätkä
(1998) - Big Bang (TV seriál)
(1997) - Ikuinen viesti
(1997) - Tichá vesnice
(1997) - Sagojoga minister
(1997) - Pekko ja unissakävelijä
(1997) - Liljankukka (TV seriál)
(1996) - Tie naisen sydämeen
(1996) - Pekko ja muukalainen
(1996) - Mraky odtáhly
(1996) - Maigret ve Finsku
(1995) - Pilkkijä
(1995) - Pekko ja massahurmaaja
(1995) - Kotikatu (TV seriál)
(1995) - Kivenpyörittäjän kylä
(1995) - Hyvä veli (TV seriál)
(1995) - Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
(1994) - Pekko ja poika
(1994) - Love Story (TV seriál)
(1994) - Kaikki pelissä
(1994) - Aapo
(1993) - Pekko aikamiespojan poikamiesaika
(1993) - Idan jengi (TV seriál)
(1993) - Hunajan maku (TV seriál)
(1992) - Veturimiehet heiluttaa
(1992) - Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
(1992) - Papukaijamies
(1992) - Karavaani
(1991) - Rinnat
(1991) - Panostaja
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1991) - Häkkilinnut (TV seriál)
(1990) - Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
(1990) - Lentsu (TV seriál)
(1990) - Irti maasta
(1990) - Děvče ze sirkárny
(1989) - Zimní válka
(1989) - Talvisota (TV seriál)
(1989) - Špinavé ruce
(1989) - Cha Cha Cha
(1989) - Dildo
(1989) - Antti
(1988) - Annan ja Vasilin rakkaus
(1988) - Pohjanmaa
(1988) - Me kaksi
(1988) - Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
(1988) - Ariel
(1987) - Tilinteko
(1987) - Nonstop
(1987) - Macbeth
(1987) - Jäähyväiset presidentille
(1987) - Hamlet podniká
(1986) - Kenen kaapissa seisot
(1986) - Kaurismäki-ilmiö
(1986) - Stíny v ráji
(1986) - Seinähullut naapurit (TV seriál)
(1986) - Paperienkelit
(1986) - Päätepysäkki
(1986) - Maailman paras
(1986) - Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä
(1986) - Biko
(1985) - Painija
(1985) - Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
(1985) - Hei kliffaa hei!
(1985) - Čas žížal
(1984) - Yöjuttu: Merkitty
(1984) - Opération O.P.E.N. (TV seriál)
(1984) - Niskavuori
(1984) - Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
(1984) - Kivisydän (TV seriál)
(1983) - Zločin a trest
(1983) - Viikonloppuna vapaata
(1983) - Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
(1983) - Koomikko
(1982) - Vyvrhelové
(1982) - Poste restante
(1982) - Kahdeksan peiliä
(1981) - Syöksykierre
(1981) - Kauhea murhamies Lalli
(1980) - Viimeinen raja
(1980) - Tosimiehiä (TV seriál)
(1980) - Rippipuvut
(1980) - Lompakko
(1979) - Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma
(1979) - Rakas peto (TV seriál)
(1979) - Herätkää ja riemuitkaa!
(1978) - Sketsi-teatteri
(1978) - Vonkalat (TV seriál)
(1978) - Tunturisusi
(1978) - Oman onnensa seppä (TV seriál)
(1978) - Kalastaja ja hänen eukkonsa
(1978) - Elämäsi parhain aika
(1978) - Auringon lapset
(1977) - Ukkovarvas
(1977) - Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1976) - Agricolan linja
(1974) - Omat koirat purivat
(1974) - Karvat
(1972) - Osm smrtelných ran (TV seriál)
(1970) - Kaksipa pientä poikaa
(1961) - Levyraati
Spoluherci ve filmu "Kulkuri ja joutsen":
(*1952) Maritta Viitamäki

(*1962) Martti Suosalo

(*1963) Timo Koivusalo (režisér)

(*1963) Timo Koivusalo (producent)

(*1963) Timo Koivusalo (střihač)

(*1966) Ilkka Koivula

(*1954) Tapio Liinoja

(*1926) Martti Katajisto

(*1924) Marja Korhonen

(*1934) Taneli Rinne

(*1963) Hannu Kivioja

(*1944) Eija Nousiainen

(*1936) Matti Heinivaho

(*1945) Heikki Nousiainen

(*1953) Juha Laitila

(*1966) Antti Majanlahti

(*1932) Aarre Karén

(*1967) Mika Nuojua

(*1937) Aulis Rosendahl

(*1941) Risto Salmi

(*1945) Timo Nissi

(*1932) Kalevi Haapoja

(*1943) Tuula Keuru

(*1947) Tuija Piepponen

(*1960) Heidi Herala



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
0°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
17°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
22°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
25°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
24°24’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Beran
11°38’
Beran
26°46’
UranUran:
Býk
15°12’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Panna
23°02’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
1°25’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°55’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°51’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Rak
9°14’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »