strelec

Esko Nikkari
(2002): Leikin varjolla

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lapua
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Esko Nikkari - Film: Leikin varjolla
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Esko Nikkari - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Kaksipäisen kotkan varjossa
(2005) - Isiä ja hirviöitä
(2003) - Vieraalla maalla
(2003) - Sibelius
(2002) - Leikin varjolla
(2002) - Jussi Gaala 2002
(2002) - Umur
(2002) - Muž bez minulosti
(2001) - Esko Nikkari - köyhän miehen Brando
(2001) - Rentun ruusu
(2001) - Ponterosa
(2001) - Ilon juhla
(2000) - Pieni pyhiinvaellus
(2000) - Lakeuden kutsu
(2000) - Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
(2000) - Autobus sebevrahů
(1999) - Rikos ja rakkaus
(1999) - Kulkuri ja joutsen
(1999) - Juha
(1998) - Team Ahma (TV seriál)
(1998) - Kuningasjätkä
(1998) - Big Bang (TV seriál)
(1997) - Ikuinen viesti
(1997) - Tichá vesnice
(1997) - Sagojoga minister
(1997) - Pekko ja unissakävelijä
(1997) - Liljankukka (TV seriál)
(1996) - Tie naisen sydämeen
(1996) - Pekko ja muukalainen
(1996) - Mraky odtáhly
(1996) - Maigret ve Finsku
(1995) - Pilkkijä
(1995) - Pekko ja massahurmaaja
(1995) - Kotikatu (TV seriál)
(1995) - Kivenpyörittäjän kylä
(1995) - Hyvä veli (TV seriál)
(1995) - Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
(1994) - Pekko ja poika
(1994) - Love Story (TV seriál)
(1994) - Kaikki pelissä
(1994) - Aapo
(1993) - Pekko aikamiespojan poikamiesaika
(1993) - Idan jengi (TV seriál)
(1993) - Hunajan maku (TV seriál)
(1992) - Veturimiehet heiluttaa
(1992) - Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
(1992) - Papukaijamies
(1992) - Karavaani
(1991) - Rinnat
(1991) - Panostaja
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1991) - Häkkilinnut (TV seriál)
(1990) - Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
(1990) - Lentsu (TV seriál)
(1990) - Irti maasta
(1990) - Děvče ze sirkárny
(1989) - Zimní válka
(1989) - Talvisota (TV seriál)
(1989) - Špinavé ruce
(1989) - Cha Cha Cha
(1989) - Dildo
(1989) - Antti
(1988) - Annan ja Vasilin rakkaus
(1988) - Pohjanmaa
(1988) - Me kaksi
(1988) - Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
(1988) - Ariel
(1987) - Tilinteko
(1987) - Nonstop
(1987) - Macbeth
(1987) - Jäähyväiset presidentille
(1987) - Hamlet podniká
(1986) - Kenen kaapissa seisot
(1986) - Kaurismäki-ilmiö
(1986) - Stíny v ráji
(1986) - Seinähullut naapurit (TV seriál)
(1986) - Paperienkelit
(1986) - Päätepysäkki
(1986) - Maailman paras
(1986) - Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä
(1986) - Biko
(1985) - Painija
(1985) - Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
(1985) - Hei kliffaa hei!
(1985) - Čas žížal
(1984) - Yöjuttu: Merkitty
(1984) - Opération O.P.E.N. (TV seriál)
(1984) - Niskavuori
(1984) - Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
(1984) - Kivisydän (TV seriál)
(1983) - Zločin a trest
(1983) - Viikonloppuna vapaata
(1983) - Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
(1983) - Koomikko
(1982) - Vyvrhelové
(1982) - Poste restante
(1982) - Kahdeksan peiliä
(1981) - Syöksykierre
(1981) - Kauhea murhamies Lalli
(1980) - Viimeinen raja
(1980) - Tosimiehiä (TV seriál)
(1980) - Rippipuvut
(1980) - Lompakko
(1979) - Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma
(1979) - Rakas peto (TV seriál)
(1979) - Herätkää ja riemuitkaa!
(1978) - Sketsi-teatteri
(1978) - Vonkalat (TV seriál)
(1978) - Tunturisusi
(1978) - Oman onnensa seppä (TV seriál)
(1978) - Kalastaja ja hänen eukkonsa
(1978) - Elämäsi parhain aika
(1978) - Auringon lapset
(1977) - Ukkovarvas
(1977) - Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1976) - Agricolan linja
(1974) - Omat koirat purivat
(1974) - Karvat
(1972) - Osm smrtelných ran (TV seriál)
(1970) - Kaksipa pientä poikaa
(1961) - Levyraati
Spoluherci ve filmu "Leikin varjolla":
(*1958) Jarmo Mäkinen

(*1959) Antti Virmavirta

(*1962) Heikki Paavilainen

(*1956) Sakari Kuosmanen

(*1978) Mikko Leppilampi

(*1928) Åke Lindman

(*1962) Martti Suosalo

(*1970) Jouko Ahola

(*1938) Ere Kokkonen

(*1947) Lauri Törhönen

(*1966) Ilkka Koivula

(*1926) Matti Ranin

(*1933) Matti Kuusla

(*1929) Pentti Siimes

(*1985) Emmi Parviainen

(*1929) Marita Nordberg

(*1931) Eila Roine

(*1968) Jari Isometsä

(*1925) Jutta Zilliacus

(*1934) Vieno Kekkonen

(*1927) Leo Lastumäki

(*1935) Ismo Kallio

(*1935) Pentti Fagerholm

(*1944) Eija Nousiainen

(*1979) Antti Luusuaniemi

(*1943) Kristiina Elstelä

(*1974) Kiti Kokkonen

(*1937) Kai Lind

(*1934) Aarre Elo

(*1937) Marjatta Leppänen

(*1938) Pirkko Mannola

(*1933) Jukka Virtanen

(*1945) Heikki Nousiainen

(*1942) Matti Siitonen

(*1947) Paula Koivuniemi

(*1943) Jussi Raittinen

(*1940) Reijo Taipale

(*1936) Heikki Kahila

(*1938) Erkki Toivanen

(*1945) Katri-Helena

(*1945) Marion Rung

(*1946) Anita Hirvonen

(*1948) Sinikka Sokka

(*1942) Jukka Kuoppamäki

(*1943) Tuula Nyman

(*1955) Riitta Havukainen

(*1953) Juha Laitila

(*1969) Rinna Paatso

(*1952) Esa Nieminen

(*1944) Esko Roine

(*1942) Oiva Lohtander

(*1941) Vesa Nuotio

(*1961) Ruben Stiller

(*1962) Irina Krohn

(*1965) Jari Puhakka

(*1950) Jorma Uotinen

(*1954) Riitta Väisänen

(*1957) Atik Ismail

(*1968) Marita Taavitsainen

(*1936) Kari Rydman

(*1947) Päivi Istala

(*1943) Maarit Niiniluoto

(*1947) Timo T. A. Mikkonen

(*1965) Hanna Markkula-Kivisilta

(*1948) Alpo Suhonen

(*1938) Taru Valjakka

(*1945) Vesa-Matti Loiri

(*1951) Titta Jokinen

(*1941) Kalevi Kivistö

(*1946) Ilkka Kylävaara

(*1950) Pasi Kaunisto

(*1959) Timo Turpeinen

(*1944) Seppo Ahti

(*1970) Elina Rintala

(*1951) Mikko Alatalo

(*1936) Seela Sella

(*1957) Susanna Haavisto

(*1962) Kaija Koo

(*1964) Merja Larivaara

(*1974) Mikko Peltola

(*1964) Jope Ruonansuu

(*1971) Sanni

(*1945) Lars Svedberg

(*1975) Laura Voutilainen

(*1939) Pirjo Bergström

(*1947) Matti Esko

(*1958) Pentti Hietanen

(*1965) Arja Koriseva

(*1975) Mari Palo

(*1965) Bettina Sågbom

(*1947) Tommy Tabermann

(*1978) Lenni-Kalle Taipale

(*1961) Eva Biaudet

(*1964) Kari Hietalahti

(*1969) Maria Kuusiluoma

(*1976) Pekka Kuusisto

(*1948) Lea Lavén

(*1952) Hannele Lauri

(*1947) Lasse Lehtinen



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
0°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
17°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
22°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
25°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
24°24’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Beran
11°38’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Býk
15°12’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Panna
23°02’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Lev
1°25’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°55’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°51’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Rak
9°14’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »