stir

Eun-a Ko
(2009): 10 eok

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Josu
Země:
Věk:
31 let
Povolání:
herečka
Eun-a Ko - Film: 10 eok
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eun-a Ko - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "10 eok":
(*1977) Hae-Il Park

(*1984) Min-a Shin

(*1979) Chun-hee Lee

(*1977) Dong-mi Shin



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
5°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°08’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
17°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
28°13’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
29°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
4°16’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Střelec
28°37’
Panna
21°45’
UranUran:
Střelec
28°12’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
7°50’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
12°13’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°12’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Panna
18°34’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
7°03’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »