byk

Eve Arden
(1939): The Forgotten Woman

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Mill Valley, Kalifornie
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Eve Arden - Film: The Forgotten Woman
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1939, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1939 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eve Arden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1983) - Alenka v říši divů
(1982) - Pomáda 2
(1982) - Pandemonium
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Nuts and Bolts
(1981) - Hotel Pod duhou
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - The Dream Merchants
(1978) - CBS: On the Air (TV seriál)
(1978) - Pomáda
(1978) - A Guide for the Married Woman
(1975) - The Strongest Man in the World
(1972) - A Very Missing Person
(1972) - All My Darling Daughters
(1969) - In Name Only
(1967) - The Mothers-In-Law (TV seriál)
(1965) - Seržant Deadhead
(1961) - Password
(1960) - The Dark at the Top of the Stairs
(1959) - Anatomie vraždy
(1957) - The Eve Arden Show (TV seriál)
(1956) - Our Miss Brooks
(1954) - Screen Snapshots: Hollywood Life
(1953) - The Lady Wants Mink
(1952) - We're Not Married!
(1952) - Our Miss Brooks (TV seriál)
(1951) - Three Husbands
(1951) - Goodbye, My Fancy
(1950) - The Costume Designer
(1950) - Tea for Two
(1950) - Paid in Full
(1950) - Curtain Call at Cactus Creek
(1949) - The Lady Takes a Sailor
(1949) - My Dream Is Yours
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Whiplash
(1948) - One Touch of Venus
(1947) - The Voice of the Turtle
(1947) - The Unfaithful
(1947) - The Arnelo Affair
(1947) - Song of Scheherazade
(1947) - Screen Snapshots: Off the Air
(1946) - Night and Day
(1946) - My Reputation
(1946) - Chlapec z Brooklynu
(1945) - Patrick the Great
(1945) - Pan-Americana
(1945) - Mildred Pierceová
(1945) - Earl Carroll Vanities
(1944) - The Doughgirls
(1944) - Dívka z titulní strany
(1943) - Let's Face It
(1943) - Hit Parade of 1943
(1942) - Obliging Young Lady
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Whistling in the Dark
(1941) - Sing for Your Supper
(1941) - She Knew All the Answers
(1941) - San Antonio Rose
(1941) - Nejisté city
(1941) - Lidská síla
(1941) - Last of the Duanes
(1941) - Bedtime Story
(1940) - She Couldn't Say No
(1940) - No, No, Nanette
(1940) - Comrade X
(1939) - Women in the Wind
(1939) - V cirkuse
(1939) - The Forgotten Woman
(1939) - Slightly Honorable
(1939) - Eternally Yours
(1939) - Big Town Czar
(1939) - A Child Is Born
(1938) - Letter of Introduction
(1938) - Having Wonderful Time
(1938) - Cocoanut Grove
(1937) - Oh Doctor
(1937) - Motýl vzlétl k záři
(1933) - Tančící Venuše
(1929) - Song of Love
Spoluherci ve filmu "The Forgotten Woman":
(*1911) Sigrid Gurie

(*1897) Harold Young (režisér)

(*1883) Virginia Brissac

(*1914) William Lundigan

(*1908) Stanley Cortez (kameraman)

(*1908) Lionel Houser (scénárista)

(*1897) Frank Skinner (hudební skladatel)

(*1886) Sam McDaniel

(*1904) Ray Walker



Tranzitní horoskop (1939)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
9°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
7°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
1°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
15°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°01’
Ryby
0°31’
SaturnSaturn:
Beran
5°01’
Beran
11°30’
UranUran:
Kozoroh
16°52’
Býk
14°01’
NeptunNeptun:
Rak
12°28’
Panna
23°19’
PlutoPluto:
Blíženci
23°17’
Lev
0°48’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°05’
Štír
14°51’
Černá LunaLilith:
Lev
13°06’
Vodnář
1°13’
CheirónCheirón:
Vodnář
22°59’
Rak
6°53’

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »