byk

Eve Arden
(1945): Pan-Americana

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Mill Valley, Kalifornie
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Eve Arden - Film: Pan-Americana
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1945, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1945 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eve Arden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1983) - Alenka v říši divů
(1982) - Pomáda 2
(1982) - Pandemonium
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Nuts and Bolts
(1981) - Hotel Pod duhou
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - The Dream Merchants
(1978) - CBS: On the Air (TV seriál)
(1978) - Pomáda
(1978) - A Guide for the Married Woman
(1975) - The Strongest Man in the World
(1972) - A Very Missing Person
(1972) - All My Darling Daughters
(1969) - In Name Only
(1967) - The Mothers-In-Law (TV seriál)
(1965) - Seržant Deadhead
(1961) - Password
(1960) - The Dark at the Top of the Stairs
(1959) - Anatomie vraždy
(1957) - The Eve Arden Show (TV seriál)
(1956) - Our Miss Brooks
(1954) - Screen Snapshots: Hollywood Life
(1953) - The Lady Wants Mink
(1952) - We're Not Married!
(1952) - Our Miss Brooks (TV seriál)
(1951) - Three Husbands
(1951) - Goodbye, My Fancy
(1950) - The Costume Designer
(1950) - Tea for Two
(1950) - Paid in Full
(1950) - Curtain Call at Cactus Creek
(1949) - The Lady Takes a Sailor
(1949) - My Dream Is Yours
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Whiplash
(1948) - One Touch of Venus
(1947) - The Voice of the Turtle
(1947) - The Unfaithful
(1947) - The Arnelo Affair
(1947) - Song of Scheherazade
(1947) - Screen Snapshots: Off the Air
(1946) - Night and Day
(1946) - My Reputation
(1946) - Chlapec z Brooklynu
(1945) - Patrick the Great
(1945) - Pan-Americana
(1945) - Mildred Pierceová
(1945) - Earl Carroll Vanities
(1944) - The Doughgirls
(1944) - Dívka z titulní strany
(1943) - Let's Face It
(1943) - Hit Parade of 1943
(1942) - Obliging Young Lady
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Whistling in the Dark
(1941) - Sing for Your Supper
(1941) - She Knew All the Answers
(1941) - San Antonio Rose
(1941) - Nejisté city
(1941) - Lidská síla
(1941) - Last of the Duanes
(1941) - Bedtime Story
(1940) - She Couldn't Say No
(1940) - No, No, Nanette
(1940) - Comrade X
(1939) - Women in the Wind
(1939) - V cirkuse
(1939) - The Forgotten Woman
(1939) - Slightly Honorable
(1939) - Eternally Yours
(1939) - Big Town Czar
(1939) - A Child Is Born
(1938) - Letter of Introduction
(1938) - Having Wonderful Time
(1938) - Cocoanut Grove
(1937) - Oh Doctor
(1937) - Motýl vzlétl k záři
(1933) - Tančící Venuše
(1929) - Song of Love
Spoluherci ve filmu "Pan-Americana":
(*1909) Phillip Terry

(*1906) John H. Auer (režisér)

(*1924) Jane Greer

(*1920) Nina Bara

(*1907) Leigh Harline (hudební skladatel)

(*1920) Rita Corday



Tranzitní horoskop (1945)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
9°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
7°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
1°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
15°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°01’
Panna
27°18’
SaturnSaturn:
Beran
5°01’
Rak
7°01’
UranUran:
Kozoroh
16°52’
Blíženci
9°57’
NeptunNeptun:
Rak
12°28’
Váhy
6°25’
PlutoPluto:
Blíženci
23°17’
Lev
9°43’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°05’
Rak
18°46’
Černá LunaLilith:
Lev
13°06’
Váhy
5°25’
CheirónCheirón:
Vodnář
22°59’
Váhy
3°08’

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »