blizenci

Fairuza Balk
(2003): Personal Velocity: In Conversation Rebecca, Parker, Fairuza, and Kyra

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.5. 1974 - 09:30h
Místo:
Point Reyes Station, Kalifornie
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Fairuza Balk - Film: Personal Velocity: In Conversation Rebecca, Parker, Fairuza, and Kyra
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fairuza Balk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Thicker
(2015) - Battle Scars
(2014) - Lost Soul: The Doomed Journey of Richard Stanley's Island of Dr. Moreau
(2014) - Beyond Clueless
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2013) - Dose of Reality
(2010) - Blood Into Wine
(2010) - Rok na hovno
(2009) - The Heart Is a Drum Machine
(2009) - Špatnej polda
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Humboldt County
(2008) - Grindstone Road
(2006) - Wild Tigers I Have Known
(2006) - Orpheus
(2005) - A Year and a Day
(2005) - What Is It?
(2005) - Nechoď klepat na dveře
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2003) - Personal Velocity: In Conversation Rebecca, Parker, Fairuza, and Kyra
(2003) - Sol Goode
(2002) - Film Trix 2002
(2002) - Životní rychlost
(2002) - Divoká krev
(2000) - Moby: Natural Blues (hudební videoklip)
(2000) - Red Letters
(2000) - Na pokraji slávy
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Fairuza Returns to Oz
(1998) - Vodonoš
(1998) - There's No Fish Food in Heaven
(1998) - Kult hákového kříže
(1997) - Panna nebo orel
(1997) - The Maker
(1996) - The Witching Hour
(1996) - Ostrov Dr. Moreau
(1996) - Čarodějky
(1995) - Stín pochybnosti
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1994) - Breakaway (hudební videoklip)
(1994) - Mýtná stanice
(1994) - Fiktivní zločiny
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1992) - Shame
(1992) - Nebezpečí lásky
(1992) - Natankovat, najíst se a vyspat
(1991) - Deadly Intentions... Again?
(1989) - Milos Forman: Portrait
(1989) - Valmont
(1988) - The Outside Chance of Maximilian Glick
(1987) - Ubohá bohatá dívka
(1986) - The Worst Witch
(1986) - Discovery
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1985) - Return to Oz
(1985) - Podvod
(1983) - The Best Christmas Pageant Ever
Spoluherci ve filmu "Personal Velocity: In Conversation Rebecca, Parker, Fairuza, and Kyra":
(*1965) Kyra Sedgwick

(*1968) Parker Posey



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
0°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
27°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
18°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
18°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
18°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
14°31’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Rak
3°19’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Váhy
24°21’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Střelec
8°28’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Váhy
4°12’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
20°28’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Vodnář
0°58’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Beran
22°39’
Kozoroh
10°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
20°19’
4. IC:
Váhy
3°57’
7. DSC:
Kozoroh
20°19’
10. MC:
Beran
3°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »