vodnar

Faran Tahir
(1995): JAG (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: JAG (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "JAG (TV seriál)":
(*1950) William Sadler

(*1945) Everett McGill

(*1950) David Graf

(*1951) Mark Harmon

(*1948) Muse Watson

(*1967) Sasha Mitchell

(*1957) Denise Crosby

(*1948) Agnieszka Holland (režisérka)

(*1917) Ernest Borgnine

(*1962) Mark Pellington (režisér)

(*1956) John R. Leonetti (kameraman)

(*1941) Harrison Page

(*1944) Barbara Carrera

(*1944) R. Lee Ermey

(*1965) Christine Elise

(*1970) Richard Speight Jr.

(*1952) Terry O'Quinn

(*1968) Catherine Bell

(*1960) David James Elliott

(*1975) Nicki Aycox

(*1948) A Martinez

(*1954) Allison Anders (režisérka)

(*1957) Nancy Everhard

(*1947) Chick Vennera

(*1958) Isabella Hofmann

(*1974) Zoe McLellan

(*1949) Michael MacRae

(*1955) Raoul Trujillo

(*1946) Michael Warren

(*1988) Bobby Edner

(*1976) Sam Worthington

(*1969) Kathryn Morris

(*1970) Greg Yaitanes (režisér)

(*1932) Ray Austin (režisér)

(*1964) Judie Aronson

(*1970) Anthony Anderson

(*1967) Renée Estevez

(*1955) Steven Culp

(*1970) Justin Chambers

(*1956) Rex Linn

(*1961) Wade Williams

(*1957) Jeff Wincott

(*1955) Dey Young

(*1961) Gabrielle Carteris

(*1975) Johnny Whitworth

(*1967) Lucia Rijker

(*1964) Ned Vaughn

(*1977) Olivia Burnette

(*1943) Rosemary Forsyth

(*1962) Suzanne Whang

(*1960) Anne-Marie Johnson

(*1975) Matt Farnsworth

(*1969) Michael Reilly Burke

(*1965) Patrick Labyorteaux

(*1965) Patrick Labyorteaux (scénárista)

(*1963) Francesco Quinn

(*1964) Heather Langenkamp

(*1977) Sean Murray

(*1984) Taylor Handley

(*1974) Nathan Baesel

(*1957) Željko Ivanek

(*1978) Ashton Holmes

(*1959) Thomas Calabro

(*1967) Stephanie Niznik

(*1982) Jason Dohring

(*1995) Liana Liberato

(*1974) Laura Allen

(*1980) Mehcad Brooks

(*1981) Summer Glau

(*1971) Anthony Montgomery

(*1973) Jamie Bamber

(*1980) Katee Sackhoff

(*1990) Carly Schroeder

(*1977) Lindsay Hollister

(*1971) Ricardo Chavira

(*1973) Jason Behr

(*1975) Tracie Thoms

(*1971) Jeremy Davidson

(*1966) Kathy Christopherson

(*1978) Ben McKenzie

(*1966) Jeffrey Dean Morgan

(*1973) Bruno Campos

(*1963) Susan Walters

(*1975) Bahar Soomekh

(*1997) Bobby Coleman

(*1967) Oleg Taktarov

(*1968) Cress Williams

(*1968) Mark Ivanir

(*1971) Walton Goggins

(*1952) John Finn

(*1954) Mark Lindsay Chapman

(*1965) Lee Tergesen

(*1939) Charles Cyphers

(*1968) Alicia Coppola

(*1966) Kristin Bauer van Straten

(*1947) Alan Dale

(*1962) Michael Gaston

(*1941) Leon Russom

(*1965) Matt Battaglia

(*1946) Robert LuPone



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Ryby
8°01’
UranUran:
Panna
3°31’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »