vodnar

Faran Tahir
(1996): Sedmé nebe (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: Sedmé nebe (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Sedmé nebe (TV seriál)":
(*1934) Louise Fletcher

(*1952) Michael Dorn

(*1983) Kate Bosworth

(*1982) Jessica Biel

(*1979) Andrew Keegan

(*1987) Tyler Hoechlin

(*1934) David Hugh Jones (režisér)

(*1958) Mark Moses

(*1933) Mako

(*1972) Gabrielle Union

(*1917) Phyllis Diller

(*1959) Amanda Pays

(*1951) Catherine Hicks

(*1974) Barry Watson

(*1947) Stephen Collins

(*1963) Tracy Nelson

(*1979) Alison Lohman

(*1964) Debi Mazar

(*1956) Keith David

(*1990) Ashley Edner

(*1972) Amy Weber

(*1942) Gabrielle Beaumont (režisérka)

(*1965) Costas Mandylor

(*1988) Bobby Edner

(*1972) Jeremy London

(*1976) Rachel Blanchard

(*1970) Caroline Keenan

(*1964) Michael McDonald (režisér)

(*1978) Keri Lynn Pratt

(*1985) Jennifer Freeman

(*1926) Peter Graves

(*1985) David Gallagher

(*1981) Beverley Mitchell

(*1955) Kim Johnston Ulrich

(*1949) Veronica Cartwright

(*1953) Lenny Clarke

(*1984) Ashlee Simpson

(*1953) Deborah Raffin (režisérka)

(*1936) Burt Brinckerhoff (režisér)

(*1948) Richard Riehle

(*1987) Scott Terra

(*1978) Shiri Appleby

(*1973) Kam Heskin

(*1993) Mike Weinberg

(*1955) Leann Hunley

(*1955) Elizabeth Ruscio

(*1975) Matt Farnsworth

(*1994) Alexander Gould

(*1969) Hudson Leick

(*1982) Chyler Leigh

(*1980) Marla Sokoloff

(*1960) Jenette Goldstein

(*1976) Michael Peña

(*1985) Haylie Duff

(*1982) Allison Mack

(*1977) Matt Czuchry

(*1985) Madeline Zima

(*1984) Lindsey Haun

(*1973) Jason Behr

(*1960) Brenda Strong

(*1986) Shawn Pyfrom

(*1990) Kay Panabaker

(*1961) Bonita Friedericy

(*1980) Sarah Lancaster

(*1986) Leighton Meester

(*1985) Ashley Tisdale

(*1972) Christian Campbell

(*1983) Johnny Lewis

(*1982) Jeremy Lelliott

(*1978) Nick Zano

(*1983) Sarah Wright

(*1983) Ashley Tesoro

(*1948) Marianne Muellerleile

(*1989) Landry Allbright

(*1983) Alona Tal

(*1981) Lisa Wilhoit

(*1919) Patrick Cranshaw

(*1996) Jamia Simone Nash

(*1987) Michael Welch

(*1987) Chris Hunter

(*1989) Kristin Herrera

(*1982) Travis Van Winkle

(*1984) Katie Stuart

(*1986) Katie Cassidy

(*1971) Yvette Nicole Brown

(*1982) Josh Ryan Evans

(*1950) Frank Collison

(*1956) Joe Penny

(*1987) Thomas Dekker

(*1979) Sarah Thompson

(*1985) Jake Richardson

(*1978) Alicia Leigh Willis

(*1969) Andy Milder

(*1983) Sam Jones III

(*1975) George Stults

(*1986) A. J. Trauth

(*1984) Cara DeLizia

(*1942) Kenneth Tigar

(*1967) Brent Sexton



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Ryby
19°25’
UranUran:
Panna
3°31’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »