vodnar

Faran Tahir
(1998): Čarodějky (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: Čarodějky (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Čarodějky (TV seriál)":
(*1958) Bruce Campbell

(*1966) Billy Zane

(*1971) Jake Busey

(*1975) Balthazar Getty

(*1971) Shannen Doherty

(*1971) Shannen Doherty (režisérka)

(*1972) John Cho

(*1972) Alyssa Milano

(*1948) John de Lancie

(*1962) Edward Atterton

(*1965) Sean Patrick Flanery

(*1958) Roxann Dawson (režisérka)

(*1977) Jaime Pressly

(*1972) Kerr Smith

(*1971) Krista Allen

(*1969) Brian Krause

(*1948) Robert Ginty (režisér)

(*1947) Robert Englund

(*1965) Rick Hearst

(*1969) Norman Reedus

(*1951) Cheryl Ladd

(*1973) Rose McGowan

(*1973) Holly Marie Combs

(*1965) Christine Elise

(*1968) Shannon Sturges

(*1977) Danielle Harris

(*1973) Marisol Nichols

(*1942) Chris Sarandon

(*1976) Jennifer Sky

(*1929) James Hong

(*1978) Jodi Lyn O'Keefe

(*1969) Melinda Clarke

(*1946) Mel Damski (režisér)

(*1957) Alex McArthur

(*1982) Erik von Detten

(*1957) Nancy Everhard

(*1966) Lochlyn Munro

(*1968) Michael Weatherly

(*1971) Ivan Sergei

(*1975) Boti Bliss

(*1971) Kimberley Kates

(*1946) Billy Drago

(*1954) Ken Page

(*1959) Adrian Paul

(*1972) Antonio Sabato Jr.

(*1965) Costas Mandylor

(*1979) Sara Downing

(*1988) Bobby Edner

(*1981) Christina Milian

(*1965) John Hillard

(*1977) Wes Ramsey

(*1956) Debbi Morgan

(*1950) Stuart Gillard (režisér)

(*1978) Eddie Cahill

(*1976) Melissa George

(*1972) Jenny McCarthy

(*1940) Richard Lynch

(*1971) Monika Schnarre

(*1972) Jennifer Taylor

(*1979) Rachelle Lefevre

(*1938) Michael Schultz (režisér)

(*1950) James L. Conway (režisér)

(*1964) French Stewart

(*1974) Ivana Milicevic

(*1960) William Snow

(*1972) Gabriel Olds

(*1961) Wade Williams

(*1933) Harve Presnell

(*1974) Amy Adams

(*1970) Charisma Carpenter

(*1968) Julian McMahon

(*1971) Rachel Luttrell

(*1948) Michael Des Barres

(*1970) Oded Fehr

(*1953) James Read

(*1952) Keith Szarabajka

(*1941) Grace Zabriskie

(*1955) Branscombe Richmond

(*1973) Kam Heskin

(*1976) Kristen Miller

(*1963) Coolio

(*1976) Emmanuelle Vaugier

(*1969) Michael Reilly Burke

(*1973) Erinn Bartlett

(*1985) Kaley Cuoco

(*1978) Patrice Fisher

(*1974) Jennifer O'Dell

(*1973) Jordan Bridges

(*1957) Michael Bailey Smith

(*1962) Carlos Gómez

(*1968) Daniel Dae Kim

(*1970) Edoardo Ballerini

(*1973) Victor Webster

(*1973) Colin Egglesfield

(*1970) Zack Ward

(*1972) Eric Dane

(*1981) David Anders

(*1982) Alexandra Breckenridge

(*1964) Bob Clendenin

(*1971) Anthony Montgomery



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Beran
13°46’
UranUran:
Panna
3°31’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »