vodnar

Faran Tahir
(2002): Diagnóza vražda - Bez slitování

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: Diagnóza vražda - Bez slitování
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Diagnóza vražda - Bez slitování":
(*1948) Ray Baker

(*1959) Victoria Rowell

(*1925) Dick Van Dyke

(*1951) Barry Van Dyke

(*1962) David Sparrow

(*1961) Molly Hagan



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
3°31’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský

Spojené státy William Green
(*1873 - 1952) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »