vodnar

Faran Tahir
(2005): Netvor z pouště

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: Netvor z pouště
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Netvor z pouště":
(*1953) Robert Beltran

(*1952) Jeff Fahey

(*1974) Heather Donahue

(*1963) Chase Masterson

(*1976) Jonas Talkington

(*1971) Atanas Srebrev



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Rak
24°53’
UranUran:
Panna
3°31’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve McQueen
(*1930) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910) herec

Česká republika Jiří Bartoška
(*1947) herec

Česká republika Anna Polívková
(*1979) herečka, tanečnice

Česká republika R. A. Dvorský
(*1899) herec, zpěvák, skladatel, dirigent, nakladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sarah Jessica Parker
(*1965) herečka

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Velká Británie Elton John
(*1947) zpěvák, klavírista, hudební skladatel

Kazachstán Vladimir Kličko
(*1976) boxer

Francie Joachim Murat
(*1767) neapolský král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Widmark
(*1914 - 2008) herec

Francie Jules Verne
(*1828 - 1905) spisovatel

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887 - 1976) britský polní maršál

Německo Andreas Lubitz
(*1987 - 2015) pilot

Česká republika Zorka Janů
(*1921 - 1946) herečka, sestra Lídy Baarové



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »