vodnar

Faran Tahir
(2005): V utajení (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: V utajení (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "V utajení (TV seriál)":
(*1954) Clark Johnson (režisér)

(*1962) James LeGros

(*1959) Taylor Nichols

(*1948) Leon Ichaso (režisér)

(*1974) Melissa Sagemiller

(*1966) Guy Ferland (režisér)

(*1959) Brad Greenquist

(*1975) Thekla Reuten

(*1943) Austin Stoker

(*1970) Oded Fehr

(*1973) Michael Ealy

(*1966) Leilani Sarelle

(*1962) Carlos Gómez

(*1974) Sonya Walger

(*1974) Lydia Blanco

(*1981) Michael Rady

(*1979) Aaron Paul

(*1968) Joseph D. Reitman

(*1972) Assaf Cohen

(*1980) Sarah Shahi

(*1970) Jarreth J. Merz

(*1971) Yvette Nicole Brown

(*1972) Saïd Taghmaoui

(*1980) Yasmine Hanani

(*1976) Kevin Alejandro

(*1978) Angela Gots

(*1963) Grant Heslov

(*1979) Ana Alexander

(*1966) Aasif Mandvi

(*1937) Albert Hall

(*1962) Paul Haslinger (hudební skladatel)

(*1980) Ariana Delawari

(*1960) Eduardo Yáñez

(*1980) Max Greenfield

(*1973) Heather Chase

(*1973) Alveraz Ricardez

(*1963) Scott Lawrence

(*1968) Navid Negahban

(*1963) Nick Gomez (režisér)



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Rak
24°53’
UranUran:
Panna
3°31’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský

Spojené státy William Green
(*1873 - 1952) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »