vodnar

Faran Tahir
(2016): The 11th

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: The 11th
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "The 11th":
(*1958) Sharon Stone

(*1965) Connie Nielsen

(*1940) Peter Fonda

(*1955) Lena Olin

(*1964) Paprika Steen

(*1964) Lars Mikkelsen

(*1960) Michael Nyqvist

(*1985) Isabel Lucas

(*1964) Søren Malling

(*1965) Thomas Hardmeier (kameraman)



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Střelec
11°11’
UranUran:
Panna
3°31’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Spojené státy William Hurt
(*1950) herec

Česká republika Luděk Munzar
(*1933) herec

Slovensko Fero Fenič
(*1951) režisér, scénárista, herec

Česká republika Petr Fiala
(*1964) kytarista, zpěvák, textař, spisovatel, spoluzakladatel kapely Mňága a Žďorp

Norsko Henrik Ibsen
(*1828) dramatik, básník


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Gary Oldman
(*1958) herec, hudebník

Česká republika Halina Pawlowská
(*1955) scénáristka, spisovatelka, publicistka a vydavatel

Česká republika Zdeněk Podhůrský
(*1959) herec, režisér, zpěvák, moderátor, fotograf

Velká Británie Timothy Dalton
(*1946) herec

Česká republika Alena Šeredová
(*1978) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Rockefeller Sr
(*1915 - 2017) podnikatel, filantrop, dědic, patriarcha rodiny Rockefellerů

Německo Julius Mayer
(*1814 - 1878) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky

Nizozemsko královna Juliána Nizozemská
(*1909 - 2004) nizozemská královna, princezna, vévodkyně

Francie Toto Brugnon
(*1895 - 1978) francouzský tenista

Velká Británie Lord Alfred Douglas
(*1870 - 1945) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »