vahy

Ferenc Bencze
(1984): Mrňousek a nezbedníci

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oradea
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Ferenc Bencze - Film: Mrňousek a nezbedníci
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ferenc Bencze - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Mio caro dottor Gräsler
(1990) - Potyautasok
(1990) - Holnapra a világ
(1989) - Égetö Eszter (TV seriál)
(1988) - A Másik ember
(1988) - Dissident
(1987) - Utazás az öreg autóval
(1987) - Moziklip
(1986) - Zsarumeló (TV seriál)
(1986) - Die Stunde des Leon Bisquet
(1986) - Miklós Akli
(1985) - Tichá radosť
(1985) - Salva pro černého buvola
(1985) - Mata Hari
(1985) - Gyerekrablás a Palánk utcában
(1985) - Ember és árnyék
(1984) - T.I.R. (TV seriál)
(1984) - Szálka hal nélkül (TV seriál)
(1984) - Mrňousek a nezbedníci
(1984) - Linda (TV seriál)
(1984) - Hanyatt-homlok
(1984) - Bolondok bálja
(1983) - Mint oldott kéve (TV seriál)
(1983) - Közös kutya
(1983) - Jobova vzpoura
(1982) - A Tenger (TV seriál)
(1982) - Macbeth
(1982) - Három szabólegények
(1982) - Faustus doktor boldogságos pokoljárása (TV seriál)
(1981) - A Mérközés
(1980) - Kojak Budapesten
(1980) - IV. Henrik király
(1980) - Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
(1980) - Dva výstřely z pistole
(1979) - A Trombitás
(1979) - Pro koho platí zákon?
(1979) - Pevnost
(1979) - A Nagyenyedi két füzfa
(1979) - Mese habbal
(1979) - Koportos
(1979) - A Kedves szomszéd
(1979) - Gombó kinn van
(1978) - Rejtekhely
(1978) - Konečně jsem doma
(1978) - K.O.
(1978) - Egyszeregy
(1978) - Černý pasažér
(1978) - Buzduganul cu trei peceti
(1978) - Baleset
(1977) - Ozbrojen a velmi nebezpečný
(1976) - Zrzoun
(1976) - Pátá pečeť
(1976) - Letní příběh
(1975) - Utolsó tánctanár, Az
(1975) - Hajdúk
(1974) - Zlato v horách
(1974) - Poslední představení
(1974) - Makra
(1974) - Kis hely a nap alatt, Egy
(1973) - Plusz-mínusz egy nap
(1972) - Zenés TV színház (TV seriál)
(1972) - Kamenná svatba
(1972) - Forró vizet a kopaszra!
(1972) - Aranyliba
(1971) - Kitörés
(1969) - Doi barbati pentru o moarte
(1964) - Reflektor smrti
Spoluherci ve filmu "Mrňousek a nezbedníci":
(*1934) Gyula Bodrogi

(*1936) Erzsi Pásztor

(*1933) Éva Vass



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
10°58’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
26°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
25°37’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
26°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
26°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°52’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Štír
2°15’
Štír
13°58’
UranUran:
Ryby
18°40’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Lev
21°52’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Rak
13°32’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°19’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°51’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Beran
22°53’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »