vahy

Ferenc Bencze
(1984): Szálka hal nélkül (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oradea
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Ferenc Bencze - Film: Szálka hal nélkül (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ferenc Bencze - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Mio caro dottor Gräsler
(1990) - Potyautasok
(1990) - Holnapra a világ
(1989) - Égetö Eszter (TV seriál)
(1988) - A Másik ember
(1988) - Dissident
(1987) - Utazás az öreg autóval
(1987) - Moziklip
(1986) - Zsarumeló (TV seriál)
(1986) - Die Stunde des Leon Bisquet
(1986) - Miklós Akli
(1985) - Tichá radosť
(1985) - Salva pro černého buvola
(1985) - Mata Hari
(1985) - Gyerekrablás a Palánk utcában
(1985) - Ember és árnyék
(1984) - T.I.R. (TV seriál)
(1984) - Szálka hal nélkül (TV seriál)
(1984) - Mrňousek a nezbedníci
(1984) - Linda (TV seriál)
(1984) - Hanyatt-homlok
(1984) - Bolondok bálja
(1983) - Mint oldott kéve (TV seriál)
(1983) - Közös kutya
(1983) - Jobova vzpoura
(1982) - A Tenger (TV seriál)
(1982) - Macbeth
(1982) - Három szabólegények
(1982) - Faustus doktor boldogságos pokoljárása (TV seriál)
(1981) - A Mérközés
(1980) - Kojak Budapesten
(1980) - IV. Henrik király
(1980) - Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
(1980) - Dva výstřely z pistole
(1979) - A Trombitás
(1979) - Pro koho platí zákon?
(1979) - Pevnost
(1979) - A Nagyenyedi két füzfa
(1979) - Mese habbal
(1979) - Koportos
(1979) - A Kedves szomszéd
(1979) - Gombó kinn van
(1978) - Rejtekhely
(1978) - Konečně jsem doma
(1978) - K.O.
(1978) - Egyszeregy
(1978) - Černý pasažér
(1978) - Buzduganul cu trei peceti
(1978) - Baleset
(1977) - Ozbrojen a velmi nebezpečný
(1976) - Zrzoun
(1976) - Pátá pečeť
(1976) - Letní příběh
(1975) - Utolsó tánctanár, Az
(1975) - Hajdúk
(1974) - Zlato v horách
(1974) - Poslední představení
(1974) - Makra
(1974) - Kis hely a nap alatt, Egy
(1973) - Plusz-mínusz egy nap
(1972) - Zenés TV színház (TV seriál)
(1972) - Kamenná svatba
(1972) - Forró vizet a kopaszra!
(1972) - Aranyliba
(1971) - Kitörés
(1969) - Doi barbati pentru o moarte
(1964) - Reflektor smrti
Spoluherci ve filmu "Szálka hal nélkül (TV seriál)":
(*1934) Gyula Bodrogi

(*1921) György Bárdy

(*1940) Ildikó Pécsi

(*1948) János Gálvölgyi

(*1956) Judit Hernádi



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
10°58’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
26°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
25°37’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
26°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
26°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°52’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Štír
2°15’
Štír
13°58’
UranUran:
Ryby
18°40’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Lev
21°52’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Rak
13°32’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°19’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°51’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Beran
22°53’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »