vahy

Ferenc Bencze
(1985): Tichá radosť

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oradea
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Ferenc Bencze - Film: Tichá radosť
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ferenc Bencze - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Mio caro dottor Gräsler
(1990) - Potyautasok
(1990) - Holnapra a világ
(1989) - Égetö Eszter (TV seriál)
(1988) - A Másik ember
(1988) - Dissident
(1987) - Utazás az öreg autóval
(1987) - Moziklip
(1986) - Zsarumeló (TV seriál)
(1986) - Die Stunde des Leon Bisquet
(1986) - Miklós Akli
(1985) - Tichá radosť
(1985) - Salva pro černého buvola
(1985) - Mata Hari
(1985) - Gyerekrablás a Palánk utcában
(1985) - Ember és árnyék
(1984) - T.I.R. (TV seriál)
(1984) - Szálka hal nélkül (TV seriál)
(1984) - Mrňousek a nezbedníci
(1984) - Linda (TV seriál)
(1984) - Hanyatt-homlok
(1984) - Bolondok bálja
(1983) - Mint oldott kéve (TV seriál)
(1983) - Közös kutya
(1983) - Jobova vzpoura
(1982) - A Tenger (TV seriál)
(1982) - Macbeth
(1982) - Három szabólegények
(1982) - Faustus doktor boldogságos pokoljárása (TV seriál)
(1981) - A Mérközés
(1980) - Kojak Budapesten
(1980) - IV. Henrik király
(1980) - Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
(1980) - Dva výstřely z pistole
(1979) - A Trombitás
(1979) - Pro koho platí zákon?
(1979) - Pevnost
(1979) - A Nagyenyedi két füzfa
(1979) - Mese habbal
(1979) - Koportos
(1979) - A Kedves szomszéd
(1979) - Gombó kinn van
(1978) - Rejtekhely
(1978) - Konečně jsem doma
(1978) - K.O.
(1978) - Egyszeregy
(1978) - Černý pasažér
(1978) - Buzduganul cu trei peceti
(1978) - Baleset
(1977) - Ozbrojen a velmi nebezpečný
(1976) - Zrzoun
(1976) - Pátá pečeť
(1976) - Letní příběh
(1975) - Utolsó tánctanár, Az
(1975) - Hajdúk
(1974) - Zlato v horách
(1974) - Poslední představení
(1974) - Makra
(1974) - Kis hely a nap alatt, Egy
(1973) - Plusz-mínusz egy nap
(1972) - Zenés TV színház (TV seriál)
(1972) - Kamenná svatba
(1972) - Forró vizet a kopaszra!
(1972) - Aranyliba
(1971) - Kitörés
(1969) - Doi barbati pentru o moarte
(1964) - Reflektor smrti
Spoluherci ve filmu "Tichá radosť":
(*1946) Arnošt Goldflam

(*1958) Břetislav Rychlík

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1948) Magda Vášáryová

(*1959) Jitka Asterová

(*1940) Jana Brejchová

(*1959) Eva Holubová

(*1921) Katarína Kolníková

(*1960) Anna Šišková

(*1978) Zuzana Šulajová

(*1907) Eva Svobodová

(*1942) Jiřina Jelenská

(*1933) Viera Topinková

(*1947) Jiří Bartoška

(*1938) Dušan Hanák (režisér)

(*1954) Juraj Nvota

(*1943) Róbert Koltai

(*1936) Erzsi Pásztor

(*1954) Iveta Kožková

(*1940) Zuzana Schmidová

(*1958) Martin Havelka

(*1920) Oľga Vronská

(*1965) Miroslava Součková

(*1959) Darina Porubjaková

(*1925) Svatopluk Havelka (hudební skladatel)

(*1941) Jozef Longauer



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
10°58’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
26°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
25°37’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
26°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
26°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°52’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Štír
2°15’
Štír
24°46’
UranUran:
Ryby
18°40’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Lev
21°52’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Rak
13°32’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°19’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°51’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Beran
22°53’
Blíženci
4°07’

Dnes se narodili
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Česká republika Jaromír Hanzlík
(*1948) herec

Spojené státy Ice-T
(*1958) rapper, herec

Německo John McEnroe
(*1959) tenista, herec

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922 - 1996) herec

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940 - 2004) herec, komik, spisovatel, humorista

Itálie Giosue Carducci
(*1835 - 1907) básník, literární kritik

Spojené státy Pat Brown
(*1905 - 1996) guvernér

Francie Félix Faure
(*1841 - 1899) prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »