byk

Fumihiko Sori
(2008): Ichi, slepá samurajka

Narození:
Místo:
Ósaka
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
režisér
Fumihiko Sori - Film: Ichi, slepá samurajka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fumihiko Sori - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ichi, slepá samurajka":
(*1962) Gó Ridžú

(*1948) Akira Emoto

(*1961) Lisa Gerrard (hudební skladatelka)

(*1979) Jósuke Kubozuka

(*1968) Takao Osawa

(*1972) Šidó Nakamura

(*1985) Haruka Ajase



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
26°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
4°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
7°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
8°23’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Ryby
4°22’
Panna
8°24’
UranUran:
Panna
5°55’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Štír
16°11’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Panna
11°35’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°04’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°50’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Ryby
18°14’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »