byk

Fumihiko Sori
(2011): Ashita no Joe

Narození:
Místo:
Ósaka
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
režisér
Fumihiko Sori - Film: Ashita no Joe
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fumihiko Sori - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ashita no Joe":
(*1976) Júsuke Iseja

(*1965) Terujuki Kagawa

(*1984) Karina

(*1985) Tomohisa Jamašita



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
26°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
4°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
7°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
8°23’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Ryby
4°22’
Váhy
16°40’
UranUran:
Panna
5°55’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Štír
16°11’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
11°35’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°04’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°50’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Ryby
18°14’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »