byk

Fumihiko Sori
(2011): Ashita no Joe

Narození:
Místo:
Ósaka
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
režisér
Fumihiko Sori - Film: Ashita no Joe
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fumihiko Sori - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ashita no Joe":
(*1976) Júsuke Iseja

(*1965) Terujuki Kagawa

(*1984) Karina

(*1985) Tomohisa Jamašita



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
26°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
4°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
7°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
8°23’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Ryby
4°22’
Váhy
16°40’
UranUran:
Panna
5°55’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Štír
16°11’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
11°35’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°04’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°50’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Ryby
18°14’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »