byk

Gary Cooper
(1954): Zlato Apačů

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.5. 1901 - 05:45h
Místo:
Helena, Montana
Země:
Věk:
† 60 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
13.5.1961 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec, zpěvák
Gary Cooper - Film: Zlato Apačů
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1954, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1954 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Gary Cooper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - How the West Was Lost
(1995) - The Life and Times of Gary Cooper
(1994) - Entertaining the Troops
(1989) - Gary Cooper: American Life, American Legend
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - Ingrid
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1982) - Showbiz Goes to War
(1976) - Písně pro poválečnou dobu
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Lykke og krone
(1961) - 10 del Texas, I
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1961) - The Naked Edge
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1959) - Premier Khrushchev in the USA
(1959) - Zkáza Mary Deare
(1959) - Přišli do Cordury
(1959) - The Hanging Tree
(1959) - Alias Jesse James
(1958) - Glamorous Hollywood
(1958) - Ten North Frederick
(1958) - Muž ze Západu
(1957) - Odpolední láska
(1956) - Přesvedčení
(1955) - Wide Wide World (TV seriál)
(1955) - Screen Snapshots: Hollywood Premiere
(1955) - The Court-Martial of Billy Mitchell
(1954) - Zlato Apačů
(1954) - Vera Cruz
(1953) - Návrat do ráje
(1953) - Boum sur Paris
(1953) - Blowing Wild
(1952) - V pravé poledne
(1952) - Springfieldka
(1951) - You're in the Navy Now
(1951) - Starlift
(1951) - It's a Big Country
(1951) - Distant Drums
(1950) - Dallas
(1950) - Bright Leaf
(1949) - Screen Snapshots: Motion Picture Mothers, Inc.
(1949) - The Fountainhead
(1949) - Task Force
(1949) - Snow Carnival
(1949) - Nádherný pocit
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Good Sam
(1947) - Variety Girl
(1947) - Neporažená
(1946) - Plášť a dýka
(1945) - Taky dorazil Jones
(1945) - Saratoga Trunk
(1944) - Memo for Joe
(1944) - The Story of Dr. Wassell
(1944) - Casanova Brown
(1943) - The Voice That Thrilled the World
(1943) - Komu zvoní hrana
(1942) - Hedda Hopper's Hollywood No. 3
(1942) - Pýcha Yankeeů
(1941) - To je John Doe
(1941) - Gangsterská nevěsta
(1941) - Četař York
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 6
(1940) - North West Mounted Police
(1940) - Člověk ze Západu
(1939) - The Real Glory
(1939) - Land of Liberty
(1939) - Beau Geste
(1938) - The Cowboy and the Lady
(1938) - The Adventures of Marco Polo
(1938) - Osmá žena Modrovousova
(1937) - Screen Snapshots Series 17, No. 1
(1937) - Loď ztracených duší
(1937) - Lest We Forget
(1936) - Velký Bill
(1936) - Úžasná událost
(1936) - Tajemný Mr. O´Hara
(1936) - Pokušení
(1936) - Hollywood Boulevard
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 8
(1935) - Tři bengálští jezdci
(1935) - Svatební noc
(1935) - Peter Ibbetson
(1935) - Paramount Headliner: Broadway Highlights No. 1
(1935) - La Fiesta de Santa Barbara
(1934) - Star Night at the Cocoanut Grove
(1934) - Hollywood on Parade No. B-6
(1934) - The Hollywood Gad-About
(1934) - Operator 13
(1934) - Now and Forever
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - Hollywood on Parade No. A-13
(1933) - Hollywood on Parade No. A-12
(1933) - Today We Live
(1933) - One Sunday Afternoon
(1933) - Láska mezi umělci
(1933) - Alice in Wonderland
(1932) - The Voice of Hollywood No. 13 (Second Series)
(1932) - Hollywood on Parade
(1932) - Sbohem, armádo
(1932) - Make Me a Star
(1932) - If I Had a Million
(1932) - Devil and the Deep
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - I Take This Woman
(1931) - His Woman
(1931) - Fighting Caravans
(1931) - City Streets
(1930) - The Texan
(1930) - The Spoilers
(1930) - Seven Days' Leave
(1930) - Paramount on Parade
(1930) - Only the Brave
(1930) - Maroko
(1930) - Galas de la Paramount
(1930) - A Man from Wyoming
(1929) - Wolf Song
(1929) - Three Pals
(1929) - The Virginian
(1929) - Popeleční středa
(1928) - The Legion of the Condemned
(1928) - The First Kiss
(1928) - The Shopworn Angel
(1928) - Red Hair
(1928) - Lilac Time
(1928) - Half a Bride
(1928) - Doomsday
(1928) - Beau Sabreur
(1927) - Wings
(1927) - The Spider's Net
(1927) - Nevada
(1927) - The Last Outlaw
(1927) - It
(1927) - Děti rozvodu
(1927) - Arizona Bound
(1926) - Watch Your Wife
(1926) - The Winning of Barbara Worth
(1926) - Old Ironsides
(1926) - The Enchanted Hill
(1925) - Wild Horse Mesa
(1925) - The Vanishing American
(1925) - Tricks
(1925) - The Thundering Herd
(1925) - The Eagle
(1925) - The Lucky Horseshoe
(1925) - Dick Turpin
(1925) - Ben Hur
Spoluherci ve filmu "Zlato Apačů":
(*1917) Susan Hayward

(*1914) Richard Widmark

(*1911) Hugh Marlowe

(*1918) Cameron Mitchell

(*1898) Henry Hathaway (režisér)

(*1931) Rita Moreno

(*1908) James B. Clark (střihač)

(*1911) Bernard Herrmann (hudební skladatel)

(*1904) Milton R. Krasner (kameraman)



Tranzitní horoskop (1954)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
16°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
27°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
7°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
28°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°59’
Blíženci
18°57’
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°17’
Štír
7°31’
UranUran:
Střelec
16°03’
Rak
21°30’
NeptunNeptun:
Blíženci
27°24’
Váhy
25°52’
PlutoPluto:
Blíženci
16°27’
Lev
24°43’
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°07’
Kozoroh
24°43’
Černá LunaLilith:
Váhy
29°13’
Váhy
11°36’
CheirónCheirón:
Kozoroh
5°04’
Kozoroh
21°02’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Býk
28°33’
4. IC:
Lev
1°37’
7. DSC:
Štír
28°33’
10. MC:
Vodnář
1°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »