rak

George Cukor
(1951): The Model and the Marriage Broker

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.7. 1899 - 07:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
24.1.1983 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
režisér, herec
George Cukor - Film: The Model and the Marriage Broker
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1951, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1951 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

George Cukor - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - Zelené obilí
(1976) - Modrý pták
(1975) - Love Among the Ruins
(1972) - S tetou na cestách
(1969) - Justine
(1964) - My Fair Lady
(1962) - Něco musí prasknout
(1962) - The Chapman Report
(1960) - Song Without End
(1960) - Pojď, budeme se milovat
(1960) - Heller in Pink Tights
(1958) - Hot Spell
(1957) - Wild Is the Wind
(1957) - Děvčata
(1956) - Žízeň po životě
(1956) - Přestupní stanice Bhowani
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - To by se mělo stát vám
(1953) - The Actress
(1952) - Pat a Mike
(1952) - Manželský život
(1951) - The Model and the Marriage Broker
(1950) - Včera narození
(1950) - A Life of Her Own
(1949) - Edward, My Son
(1949) - Adamovo žebro
(1947) - Dvojí život
(1947) - Desire Me
(1944) - Winged Victory
(1944) - Plynové lampy
(1944) - I'll Be Seeing You
(1943) - Resistance and Ohm's Law
(1942) - Keeper of the Flame
(1942) - Her Cardboard Lover
(1941) - Žena dvou tváří
(1941) - Tvář ženy
(1940) - Susan and God
(1940) - Příběh z Filadelfie
(1939) - Zaza
(1939) - The Women
(1939) - Jih proti Severu
(1939) - Čaroděj ze země Oz
(1938) - The Adventures of Tom Sawyer
(1938) - I Met My Love Again
(1938) - Holiday
(1936) - Romeo a Julie
(1936) - Dáma s kaméliemi
(1935) - Ženy a milenky
(1935) - Sylvia Scarlett
(1935) - David Copperfield
(1934) - Manhattan Melodrama
(1933) - Večeře o osmé
(1933) - Our Betters
(1933) - Malé ženy
(1932) - What Price Hollywood?
(1932) - Une heure près de toi
(1932) - The Animal Kingdom
(1932) - Rozvodová záležitost
(1932) - Rockabye
(1932) - Hodinka s tebou
(1931) - Tarnished Lady
(1931) - Girls About Town
(1930) - The Virtuous Sin
(1930) - The Royal Family of Broadway
(1930) - Grumpy
Spoluherci ve filmu "The Model and the Marriage Broker":
(*1915) Zero Mostel

(*1921) Nancy Kulp

(*1925) Jeanne Crain

(*1905) Thelma Ritter

(*1932) Edna May Wonacott

(*1903) Walter Reisch (scénárista)

(*1894) Mae Marsh

(*1924) Scott Brady

(*1904) Milton R. Krasner (kameraman)

(*1892) Charles Brackett (scénárista)

(*1897) John Alexander

(*1896) Cyril J. Mockridge (hudební skladatel)

(*1899) Jay C. Flippen



Tranzitní horoskop (1951)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
15°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
11°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
7°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
12°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
0°27’
Ryby
4°47’
SaturnSaturn:
Střelec
18°35’
Váhy
2°15’
UranUran:
Střelec
4°31’
Rak
7°19’
NeptunNeptun:
Blíženci
25°16’
Váhy
19°25’
PlutoPluto:
Blíženci
15°53’
Lev
19°28’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°33’
Ryby
22°45’
Černá LunaLilith:
Lev
14°30’
Blíženci
9°30’
CheirónCheirón:
Střelec
7°36’
Střelec
26°09’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
13°43’
4. IC:
Štír
3°27’
7. DSC:
Vodnář
13°43’
10. MC:
Býk
3°27’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »