byk

George Lucas
(1992): Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.5. 1944 - 05:40h
Místo:
Modesto, Kalifornie
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
režisér, scénárista, herec
George Lucas - Film: Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

George Lucas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2014) - Director’s shortcut (TV seriál)
(2013) - The 40th Annual Daytime Emmy Awards
(2013) - Milius
(2013) - Drew: The Man Behind the Poster
(2012) - Casting By
(2012) - Bok po boku
(2011) - Scream Awards
(2011) - Sci-fi vizionáři (TV seriál)
(2011) - Science-fiction et paranoïa. La culture de la peur aux Etats-Unis
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Národ Star Treku
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - A Conversation with the Masters: The Empire Strikes Back 30 Years Later
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2008) - The Masterpiece That Almost Wasn't
(2008) - Production Diary: Making of 'The Kingdom of the Crystal Skull'
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - The Visions of Stanley Kubrick
(2007) - Star Wars: Odkaz budoucnosti
(2007) - Star Warriors
(2007) - Příběh Pixaru
(2007) - Great Bolshy Yarblockos! Making 'A Clockwork Orange'
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2006) - Remembering Arthur
(2006) - Cinema16: American Short Films
(2005) - Život na jiné planetě
(2005) - Watch the Skies!: Science Fiction, the 1950s and Us
(2005) - Vědecký výzkum z doby hvězdných válek (TV seriál)
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2005) - It's All for Real: The Stunts of Episode III
(2005) - The Chosen One
(2005) - Clone Wars: Bridging the Saga
(2005) - Ben-Hur: The Epic That Changed Cinema
(2005) - Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - A Legacy of Filmmakers: The Early Years of American Zoetrope
(2004) - The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2003) - Alec Guinness - portrét
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Conversations from the Edge with Carrie Fisher
(2002) - State of the Art: The Pre-Visualization of 'Episode II'
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - The Official Star Wars Fan Film Awards
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2002) - Films Are Not Released, They Escape
(2002) - Darkness at High Noon: The Carl Foreman Documents
(2002) - Brian De Palma, l'incorruptible
(2001) - The Movie Loft
(2001) - R2-D2: Beneath the Dome
(2001) - Intimate Portrait: Cindy Williams
(2001) - From Morf to Morphing: The Dawn of Digital Filmmaking
(2001) - Film-Fest DVD: Issue 6 - Moviemaking in the New Millenium
(2001) - The Beginning: Making Episode I
(2000) - GPTV
(2000) - Twentieth Century Fox: The Blockbuster Years
(1999) - Taff
(1999) - The Unauthorized Star Wars Story
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - The Story of Computer Graphics
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Před dávnými časy
(1999) - Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám
(1999) - Mytologie Hvězdných válek
(1999) - Indiana Jones and the Last Crusade: A Look Inside
(1998) - The Making of 'American Graffiti'
(1998) - The Harryhausen Chronicles
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Muži v černém
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - Carrie Fisher: The Hollywood Family
(1995) - Martin Scorsese v roli průvodce americkým filmem
(1995) - The Making of Disneyland's 'Indiana Jones Adventure'
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1994) - Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects
(1994) - Extra
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - George Lucas: Heroes, Myths and Magic
(1992) - The Magical World of Chuck Jones
(1991) - Srdce temnoty: režisérská apokalypsa
(1991) - Make It Happen
(1991) - Here's Looking at You, Warner Bros.
(1991) - Hook
(1990) - Siskel & Ebert: The Future of the Movies
(1990) - Martin Scorsese Directs
(1988) - Joseph Campbell and the Power of Myth (TV seriál)
(1987) - The Hero's Journey: The World of Joseph Campbell
(1987) - Citizen Steve
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Siskel & Ebert & the Movies
(1986) - The Making of 'Captain Eo'
(1985) - Sesame Street Presents: Follow That Bird
(1984) - The Making of 'Indiana Jones and the Temple of Doom'
(1984) - Indiana Jones a Chrám zkázy
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1983) - Classic Creatures: Return of the Jedi
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - The Making of 'Raiders of the Lost Ark'
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1977) - The Making of 'Star Wars'
(1971) - George Lucas: Maker of Films
(1971) - Bald: The Making of 'THX 1138'
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Mladý Indiana Jones (TV seriál)":
(*1942) Harrison Ford

(*1922) Christopher Lee

(*1943) Paul Freeman

(*1927) Freddie Jones

(*1929) Max von Sydow

(*1965) Elizabeth Hurley

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1937) Vanessa Redgrave

(*1957) Tomáš Hanák

(*1916) Bohumil Vávra

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1935) Milan Riehs

(*1956) Jiří Růžička ml.

(*1962) Petr Meissel

(*1955) Josef Nedorost

(*1969) Anne Heche

(*1939) Oliver Ford Davies

(*1946) Anthony Daniels

(*1965) Sean Patrick Flanery

(*1965) Jeffrey Wright

(*1966) Jason Flemyng

(*1944) Jeroen Krabbé

(*1942) Terry Jones (režisér)

(*1944) Kenneth Cranham

(*1968) Elsa Zylberstein

(*1968) Daniel Craig

(*1946) Vic Armstrong (režisér)

(*1959) Frank Darabont (scénárista)

(*1950) Joe Johnston (režisér)

(*1948) Bille August (režisér)

(*1942) Mike Newell (režisér)

(*1965) James Nesbitt

(*1964) Sean Pertwee

(*1969) Karel Dobrý

(*1951) Dick Maas (režisér)

(*1948) Ben Burtt (režisér)

(*1947) David Hare (režisér)

(*1934) Josef Sommer

(*1972) Robyn Lively

(*1968) Jane Krakowski

(*1943) Tony Bonner

(*1952) Georges Corraface

(*1928) Joss Ackland

(*1928) Nicolas Roeg (režisér)

(*1955) Clare Higgins

(*1937) Anna Massey

(*1957) Adrian Edmondson

(*1958) Pernilla August

(*1976) Lukas Haas

(*1965) Douglas Henshall

(*1947) Bernard Giraudeau

(*1933) Tom Bell

(*1956) Keith David

(*1948) Gillies MacKinnon (režisér)

(*1942) Friedrich von Thun

(*1966) Kai Wiesinger

(*1958) Olegar Fedoro

(*1910) Cyril Cusack

(*1969) Geraldine O'Rawe

(*1970) Brooke Langton

(*1960) Beata Poźniak Daniels

(*1946) Yves Beneyton

(*1932) Jean-Pierre Cassel

(*1954) François-Eric Gendron

(*1946) Björn Granath

(*1961) John Lynch

(*1959) René Manzor (režisér)

(*1956) Tim McInnerny

(*1960) Michelle Nicastro

(*1939) Carl Schultz (režisér)

(*1925) Nicholas Selby

(*1968) Jay Underwood

(*1937) Tom Courtenay

(*1916) Michael Gough

(*1930) John Wood

(*1953) Philip Davis

(*1938) Gavin Millar (režisér)

(*1967) Marc Warren

(*1938) Michael Schultz (režisér)

(*1936) Raymond Serra

(*1954) Haluk Bilginer

(*1932) Phyllida Law

(*1931) Bernard Fresson

(*1947) David Leland

(*1969) Jennifer Ehle

(*1959) Daniel Kash

(*1960) Doug Jones

(*1944) Ian McDiarmid

(*1944) Jean-Pierre Castaldi

(*1947) Jiří Krytinář

(*1945) Luděk Nešleha

(*1952) Keith Szarabajka

(*1962) Nicholas Turturro

(*1961) Harry Enfield

(*1969) Allison Smith

(*1955) Michael McShane

(*1957) Isaach De Bankolé

(*1939) Frank Vincent

(*1962) Julia Campbell



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
23°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
6°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
11°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
25°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
18°30’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Blíženci
25°22’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Blíženci
7°59’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Váhy
1°40’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Lev
6°33’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°03’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Panna
9°30’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Panna
9°24’
Lev
8°17’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Býk
17°13’
4. IC:
Rak
28°59’
7. DSC:
Štír
17°13’
10. MC:
Kozoroh
28°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »