byk

George Lucas
(2003): Alec Guinness - portrét

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.5. 1944 - 05:40h
Místo:
Modesto, Kalifornie
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
režisér, scénárista, herec
George Lucas - Film: Alec Guinness - portrét
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

George Lucas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2014) - Director’s shortcut (TV seriál)
(2013) - The 40th Annual Daytime Emmy Awards
(2013) - Milius
(2013) - Drew: The Man Behind the Poster
(2012) - Casting By
(2012) - Bok po boku
(2011) - Scream Awards
(2011) - Sci-fi vizionáři (TV seriál)
(2011) - Science-fiction et paranoïa. La culture de la peur aux Etats-Unis
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Národ Star Treku
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - A Conversation with the Masters: The Empire Strikes Back 30 Years Later
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2008) - The Masterpiece That Almost Wasn't
(2008) - Production Diary: Making of 'The Kingdom of the Crystal Skull'
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - The Visions of Stanley Kubrick
(2007) - Star Wars: Odkaz budoucnosti
(2007) - Star Warriors
(2007) - Příběh Pixaru
(2007) - Great Bolshy Yarblockos! Making 'A Clockwork Orange'
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2006) - Remembering Arthur
(2006) - Cinema16: American Short Films
(2005) - Život na jiné planetě
(2005) - Watch the Skies!: Science Fiction, the 1950s and Us
(2005) - Vědecký výzkum z doby hvězdných válek (TV seriál)
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2005) - It's All for Real: The Stunts of Episode III
(2005) - The Chosen One
(2005) - Clone Wars: Bridging the Saga
(2005) - Ben-Hur: The Epic That Changed Cinema
(2005) - Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - A Legacy of Filmmakers: The Early Years of American Zoetrope
(2004) - The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2003) - Alec Guinness - portrét
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Conversations from the Edge with Carrie Fisher
(2002) - State of the Art: The Pre-Visualization of 'Episode II'
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - The Official Star Wars Fan Film Awards
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2002) - Films Are Not Released, They Escape
(2002) - Darkness at High Noon: The Carl Foreman Documents
(2002) - Brian De Palma, l'incorruptible
(2001) - The Movie Loft
(2001) - R2-D2: Beneath the Dome
(2001) - Intimate Portrait: Cindy Williams
(2001) - From Morf to Morphing: The Dawn of Digital Filmmaking
(2001) - Film-Fest DVD: Issue 6 - Moviemaking in the New Millenium
(2001) - The Beginning: Making Episode I
(2000) - GPTV
(2000) - Twentieth Century Fox: The Blockbuster Years
(1999) - Taff
(1999) - The Unauthorized Star Wars Story
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - The Story of Computer Graphics
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Před dávnými časy
(1999) - Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám
(1999) - Mytologie Hvězdných válek
(1999) - Indiana Jones and the Last Crusade: A Look Inside
(1998) - The Making of 'American Graffiti'
(1998) - The Harryhausen Chronicles
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Muži v černém
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - Carrie Fisher: The Hollywood Family
(1995) - Martin Scorsese v roli průvodce americkým filmem
(1995) - The Making of Disneyland's 'Indiana Jones Adventure'
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1994) - Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects
(1994) - Extra
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - George Lucas: Heroes, Myths and Magic
(1992) - The Magical World of Chuck Jones
(1991) - Srdce temnoty: režisérská apokalypsa
(1991) - Make It Happen
(1991) - Here's Looking at You, Warner Bros.
(1991) - Hook
(1990) - Siskel & Ebert: The Future of the Movies
(1990) - Martin Scorsese Directs
(1988) - Joseph Campbell and the Power of Myth (TV seriál)
(1987) - The Hero's Journey: The World of Joseph Campbell
(1987) - Citizen Steve
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Siskel & Ebert & the Movies
(1986) - The Making of 'Captain Eo'
(1985) - Sesame Street Presents: Follow That Bird
(1984) - The Making of 'Indiana Jones and the Temple of Doom'
(1984) - Indiana Jones a Chrám zkázy
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1983) - Classic Creatures: Return of the Jedi
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - The Making of 'Raiders of the Lost Ark'
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1977) - The Making of 'Star Wars'
(1971) - George Lucas: Maker of Films
(1971) - Bald: The Making of 'THX 1138'
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Alec Guinness - portrét":
(*1914) Alec Guinness

(*1951) Mark Hamill

(*1924) Lauren Bacall

(*1943) Edward Herrmann



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
23°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
6°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
11°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
25°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
18°30’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Blíženci
25°22’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Blíženci
7°59’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Váhy
1°40’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
6°33’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°03’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Panna
9°30’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Panna
9°24’
Kozoroh
10°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Býk
17°13’
4. IC:
Rak
28°59’
7. DSC:
Štír
17°13’
10. MC:
Kozoroh
28°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »