vodnar

George Segal
(1964): Pozvánka pro pistolníka

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.2. 1934 - 04:40h
Místo:
Great Neck, New York
Země:
Věk:
84 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
George Segal - Film: Pozvánka pro pistolníka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

George Segal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Elsa & Fred
(2013) - The Goldbergs (TV seriál)
(2011) - Retired at 35 (TV seriál)
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Ollie Klublershturf vs. the Nazis
(2010) - Láska a jiné závislosti
(2009) - 2012
(2009) - Stvořeni pro sebe
(2008) - Bratři Warnerové
(2007) - Three Days to Vegas
(2005) - Heights
(2005) - Fielderova volba
(2005) - Dinotopie: Výprava za kamenem Slunce
(2004) - The Amazing Westermans
(2003) - The Electric Piper
(2002) - NBC's Funniest Outtakes
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2000) - Příběh Lindy McCartneyové
(1998) - Mág Houdini
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - The Real Adventures of Jonny Quest (TV seriál)
(1996) - Příběh doktora Fleisse
(1996) - Poslední večírek
(1996) - Flirtování s katastrofou
(1996) - Dvě tváře lásky
(1996) - Cable Guy
(1995) - Zemřít pro...
(1995) - Chůva
(1994) - Ženský instinkt
(1994) - Přímý zásah
(1994) - Picture Windows (TV seriál)
(1994) - Otázky srdce
(1994) - Jít za hlasem srdce
(1994) - Hluboko dolů
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1993) - Nakažlivý žár
(1993) - Kdopak to mluví 3
(1993) - Čas pomsty
(1992) - Orso chiamato Arturo, Un
(1992) - Me, Myself and I
(1991) - For the Boys
(1989) - Kdopak to mluví
(1989) - The Endless Game (TV seriál)
(1989) - All's Fair
(1988) - Run for Your Life
(1988) - Murphy's Law (TV seriál)
(1987) - The Kiss
(1987) - Take Five (TV seriál)
(1986) - Many Happy Returns
(1985) - Stick
(1985) - Not My Kid
(1984) - Circus of the Stars #9
(1984) - The Cold Room
(1984) - Bláznivá dobrodružství Robina Hooda
(1983) - Trackdown: Finding the Goodbar Killer
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Killing 'em Softly
(1982) - Deadly Game
(1981) - Tmavohnědá kopie
(1980) - Vinnetou (TV seriál)
(1980) - Poslední manželství v Americe
(1979) - Lost and Found
(1978) - Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
(1977) - Legrace s Dickem a Jane
(1977) - Horská dráha
(1976) - Hraběnka a lišák z Dirtwateru
(1975) - Russian Roulette
(1975) - The Black Bird
(1974) - The Terminal Man
(1974) - Kalifornský holport
(1973) - Zamilovaný advokát
(1973) - Na úrovni
(1973) - The Lie
(1972) - Ukradený diamant
(1971) - Zrozen k vítězství
(1970) - Where's Poppa?
(1970) - Milování
(1970) - Básník a kočička
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Il Suo modo di fare
(1969) - The Southern Star
(1969) - Most u Remagenu
(1968) - Takhle se s dámou nejedná
(1968) - Of Mice and Men
(1968) - Bye Bye Braverman
(1967) - Masakr na svatého Valentýna
(1966) - Ztracená jednotka
(1966) - Smrt obchodního cestujícího
(1966) - Quillerovo memorandum
(1966) - Kdo se bojí Virginie Woolfové?
(1965) - Loď bláznů
(1965) - Král Krysa
(1964) - The New Interns
(1964) - Pozvánka pro pistolníka
(1963) - Act One
(1962) - Nejdelší den
(1961) - The Young Doctors
(1960) - The Closing Door
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Pozvánka pro pistolníka":
(*1920) Yul Brynner

(*1919) Strother Martin

(*1924) Russell Johnson

(*1928) William Hickey

(*1924) Pat Hingle

(*1917) Brad Dexter

(*1912) Arthur Peterson

(*1922) Mike Kellin

(*1915) Richard Wilson (režisér)

(*1912) David Raksin (hudební skladatel)

(*1931) Janice Rule

(*1921) Clifton James

(*1934) John A. Alonzo

(*1937) Robert C. Jones (střihač)

(*1906) Joseph MacDonald (kameraman)



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
24°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
15°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
10°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
10°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
7°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
23°08’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°25’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Beran
24°13’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Panna
11°28’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Rak
23°02’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
19°16’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Rak
12°44’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Býk
28°53’
Ryby
11°01’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
11°19’
4. IC:
Býk
6°03’
7. DSC:
Rak
11°19’
10. MC:
Štír
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »