beran

Hal Walker
(1945): Out of This World

Narození:
Místo:
Ottumwa, Iowa
Země:
Povolání:
režisér
Hal Walker - Film: Out of This World
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1945, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1945 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hal Walker - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Out of This World":
(*1903) Bing Crosby

(*1922) Veronica Lake

(*1926) Diana Lynn

(*1915) Eddie Bracken

(*1900) Don Wilson

(*1888) Florence Bates



Tranzitní horoskop (1945)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
1°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
12°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
29°07’
Panna
27°18’
SaturnSaturn:
Štír
18°40’
Rak
7°01’
UranUran:
Štír
24°17’
Blíženci
9°57’
NeptunNeptun:
Blíženci
15°25’
Váhy
6°25’
PlutoPluto:
Blíženci
10°53’
Lev
9°43’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°18’
Rak
18°46’
Černá LunaLilith:
Beran
0°23’
Váhy
5°25’
CheirónCheirón:
Váhy
25°36’
Váhy
3°08’

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »