beran

Hal Walker
(1951): That's My Boy

Narození:
Místo:
Ottumwa, Iowa
Země:
Povolání:
režisér
Hal Walker - Film: That's My Boy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1951, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1951 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hal Walker - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "That's My Boy":
(*1926) Jerry Lewis

(*1917) Dean Martin

(*1911) Ruth Hussey

(*1898) Lee Garmes (kameraman)

(*1907) John McIntire

(*1911) Hugh Sanders

(*1930) Polly Bergen

(*1907) Leigh Harline (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1951)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
1°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
12°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
29°07’
Ryby
4°47’
SaturnSaturn:
Štír
18°40’
Váhy
2°15’
UranUran:
Štír
24°17’
Rak
7°19’
NeptunNeptun:
Blíženci
15°25’
Váhy
19°25’
PlutoPluto:
Blíženci
10°53’
Lev
19°28’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°18’
Ryby
22°45’
Černá LunaLilith:
Beran
0°23’
Blíženci
9°30’
CheirónCheirón:
Váhy
25°36’
Střelec
26°09’

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »