beran

Hal Walker
(1951): That's My Boy

Narození:
Místo:
Ottumwa, Iowa
Země:
Povolání:
režisér
Hal Walker - Film: That's My Boy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1951, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1951 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hal Walker - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "That's My Boy":
(*1926) Jerry Lewis

(*1917) Dean Martin

(*1911) Ruth Hussey

(*1898) Lee Garmes (kameraman)

(*1907) John McIntire

(*1911) Hugh Sanders

(*1930) Polly Bergen

(*1907) Leigh Harline (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1951)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
1°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
12°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
29°07’
Ryby
4°47’
SaturnSaturn:
Štír
18°40’
Váhy
2°15’
UranUran:
Štír
24°17’
Rak
7°19’
NeptunNeptun:
Blíženci
15°25’
Váhy
19°25’
PlutoPluto:
Blíženci
10°53’
Lev
19°28’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°18’
Ryby
22°45’
Černá LunaLilith:
Beran
0°23’
Blíženci
9°30’
CheirónCheirón:
Váhy
25°36’
Střelec
26°09’

Dnes se narodili
Kanada William Shatner
(*1931) herec

Spojené státy Reese Witherspoon
(*1976) herečka, modelka, skladatelka

Česká republika Martha Issová
(*1981) herečka

Česká republika Dagmar Veškrnová-Havlová
(*1953) herečka

Česká republika Karel Vágner
(*1942) herec, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Joan Crawford
(*1906) herečka

Česká republika Kateřina Kornová
(*1967) herečka, modelka, moderátorka

Česká republika Jitka Schneiderová
(*1973) herečka

Japonsko Akira Kurosawa
(*1910) režisér, scénárista, herec

Německo Michael Haneke
(*1942) režisér, scénárista, filosof, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Čech ml.
(*1951 - 2013) moderátor, dabér, herec

Česká republika Helena Štáchová
(*1944 - 2017) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Německo Johann Wolfgang von Goethe
(*1749 - 1832) básník, prozaik, dramatik, politik, stavebník

Česká republika Václav Matěj Kramérius
(*1759 - 1808) spisovatel, zakladatel českého novinářství, majitel českého nakladatelství a vydavatel novin

Spojené státy Rita Gam
(*1927 - 2016) herečka, dokumentaristka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »