beran

Hal Walker
(1952): Road to Bali

Narození:
Místo:
Ottumwa, Iowa
Země:
Povolání:
režisér
Hal Walker - Film: Road to Bali
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hal Walker - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Road to Bali":
(*1903) Bing Crosby

(*1903) Bob Hope

(*1926) Jerry Lewis

(*1921) Jane Russell

(*1917) Dean Martin

(*1918) Peter Coe

(*1930) Carolyn Jones

(*1913) Murvyn Vye

(*1914) Dorothy Lamour

(*1892) George Barnes (kameraman)



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
1°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
12°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
29°07’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Štír
18°40’
Váhy
14°29’
UranUran:
Štír
24°17’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Blíženci
15°25’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Blíženci
10°53’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°18’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Beran
0°23’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Váhy
25°36’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »