beran

Hal Walker
(1952): Road to Bali

Narození:
Místo:
Ottumwa, Iowa
Země:
Povolání:
režisér
Hal Walker - Film: Road to Bali
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hal Walker - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Road to Bali":
(*1903) Bing Crosby

(*1903) Bob Hope

(*1926) Jerry Lewis

(*1921) Jane Russell

(*1917) Dean Martin

(*1918) Peter Coe

(*1930) Carolyn Jones

(*1913) Murvyn Vye

(*1914) Dorothy Lamour

(*1892) George Barnes (kameraman)



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
1°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
12°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
29°07’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Štír
18°40’
Váhy
14°29’
UranUran:
Štír
24°17’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Blíženci
15°25’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Blíženci
10°53’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°18’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Beran
0°23’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Váhy
25°36’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »