vahy

Hana Hegerová
(1966): Dobře placená procházka

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1931 (?)
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Hana Hegerová - Film: Dobře placená procházka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1966, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1966 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hana Hegerová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2011) - Tajemství Hany Hegerové
(2011) - Hana Hegerová - Pasiáns
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prominenti
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Česká hlava 2009
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Keď odchádza kabaret
(2008) - Česká RAPublika
(2008) - Nestyda
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Dobře placená procházka '07
(2006) - Strážci plamene
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Hana Hegerová - Portrét
(2006) - Hana Hegerová - live koncert (koncert)
(2006) - Básníci Live (koncert)
(2006) - Strážce plamene v obrazech
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Poprvé aneb střípky ze života Jaromíra Nohavici
(2004) - Bulat Okudžava - Věčná píseň
(2002) - Když jdou na mužskýho léta...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2002) - Mosty - Gesharim 2002 (koncert)
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Vzlety a pády
(1999) - Věšák
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Petr Hapka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Legendy taneční hudby
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Nešťastná šťastná Hana Hegerová
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Fabrika na oficíry (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - ABECEDA
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Písničky potichu
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1972) - Nejsem gladiátor
(1970) - Televarieté
(1969) - Lásko prokletá (hudební videoklip)
(1968) - U Hany Hegerové
(1968) - Co nikdy nepochopím...
(1967) - Naši v Paříži
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Dobře placená procházka
(1964) - Řekni mi, co jíš
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Konkurs
(1963) - Naděje
(1962) - Album Supraphonu (koncert)
(1962) - Zhasněte lampióny
(1962) - Neděle ve všední den
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Policejní hodina
(1957) - Tam na konečné
(1956) - Previerka lásky
(1954) - Frona
Spoluherci ve filmu "Dobře placená procházka":
(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1931) Jiří Suchý

(*1939) Eva Pilarová

(*1932) Miloš Forman (režisér)

(*1932) Miloš Forman (scénárista)

(*1924) Jiří Šlitr (hudební skladatel)

(*1924) Jiří Šlitr

(*1932) Ján Roháč (režisér)

(*1943) René Gabzdyl

(*1929) Jaroslav Kučera (kameraman)



Tranzitní horoskop (1966)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
26°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
20°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
7°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
22°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
18°51’
Blíženci
24°22’
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°19’
Ryby
12°28’
UranUran:
Beran
17°01’
Panna
19°36’
NeptunNeptun:
Panna
7°15’
Štír
21°26’
PlutoPluto:
Rak
22°09’
Panna
18°26’
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°07’
Blíženci
2°37’
Černá LunaLilith:
Beran
8°16’
Vodnář
19°53’
CheirónCheirón:
Býk
22°22’
Ryby
18°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred de Vigny
(*1797 - 1863) romantický spisovatel, básník a dramatik

Francie Eugène Viollet-le-Duc
(*1814 - 1879) architekt, restaurátor, teoretik

Německo Fritz Wunderlich
(*1930 - 1966) operní pěvec, tenor

Spojené státy Spiro Agnew
(*1918 - 1996) prezident

Francie Antoine Laurent de Jussieu
(*1748 - 1836) francouzský botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »