vahy

Hana Hegerová
(2001): Na kus řeči

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1931 (?)
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Hana Hegerová - Film: Na kus řeči
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hana Hegerová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2011) - Tajemství Hany Hegerové
(2011) - Hana Hegerová - Pasiáns
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prominenti
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Česká hlava 2009
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Keď odchádza kabaret
(2008) - Česká RAPublika
(2008) - Nestyda
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Dobře placená procházka '07
(2006) - Strážci plamene
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Hana Hegerová - Portrét
(2006) - Hana Hegerová - live koncert (koncert)
(2006) - Básníci Live (koncert)
(2006) - Strážce plamene v obrazech
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Poprvé aneb střípky ze života Jaromíra Nohavici
(2004) - Bulat Okudžava - Věčná píseň
(2002) - Když jdou na mužskýho léta...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2002) - Mosty - Gesharim 2002 (koncert)
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Vzlety a pády
(1999) - Věšák
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Petr Hapka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Legendy taneční hudby
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Nešťastná šťastná Hana Hegerová
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Fabrika na oficíry (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - ABECEDA
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Písničky potichu
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1972) - Nejsem gladiátor
(1970) - Televarieté
(1969) - Lásko prokletá (hudební videoklip)
(1968) - U Hany Hegerové
(1968) - Co nikdy nepochopím...
(1967) - Naši v Paříži
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Dobře placená procházka
(1964) - Řekni mi, co jíš
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Konkurs
(1963) - Naděje
(1962) - Album Supraphonu (koncert)
(1962) - Zhasněte lampióny
(1962) - Neděle ve všední den
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Policejní hodina
(1957) - Tam na konečné
(1956) - Previerka lásky
(1954) - Frona
Spoluherci ve filmu "Na kus řeči":
(*1925) Jan Skopeček

(*1951) Miroslav Donutil

(*1939) Karel Gott

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1937) Jiří Kodet

(*1931) Jiří Suchý

(*1913) Zita Kabátová

(*1922) Stella Zázvorková

(*1948) Magda Vášáryová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1929) Květa Fialová

(*1959) Eva Holubová

(*1939) Eva Pilarová

(*1955) Simona Stašová

(*1968) Tereza Brodská

(*1943) František Němec

(*1936) Pavel Landovský

(*1951) Boris Rösner

(*1961) Jaroslav Dušek

(*1918) Jiří Krejčík

(*1931) Ladislav Lakomý

(*1945) Milan Kňažko

(*1932) Waldemar Matuška

(*1924) Ladislav Chudík

(*1932) Ladislav Trojan

(*1943) Martin Huba

(*1929) Věra Chytilová

(*1911) Otakar Vávra

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1946) Rudolf Tesáček (režisér)

(*1950) Jitka Němcová

(*1944) Petr Hapka

(*1931) Ivo Paukert (režisér)

(*1920) Jan Pixa st.

(*1942) Jiří Stivín

(*1970) Michal Malátný

(*1930) Adolf Born

(*1928) Yvetta Simonová

(*1942) Petr Janda

(*1931) Josef Masopust

(*1948) Antonín Panenka

(*1974) Roman Šebrle

(*1967) Robert Záruba

(*1953) Petr Vichnar

(*1975) Vojtěch Bernatský

(*1974) Petr Svěcený



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
26°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
20°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
7°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
22°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
18°51’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°19’
Býk
24°34’
UranUran:
Beran
17°01’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Panna
7°15’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Rak
22°09’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°07’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Beran
8°16’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Býk
22°22’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Česká republika Jaromír Hanzlík
(*1948) herec

Spojené státy Ice-T
(*1958) rapper, herec

Německo John McEnroe
(*1959) tenista, herec

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922 - 1996) herec

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940 - 2004) herec, komik, spisovatel, humorista

Itálie Giosue Carducci
(*1835 - 1907) básník, literární kritik

Spojené státy Pat Brown
(*1905 - 1996) guvernér

Francie Félix Faure
(*1841 - 1899) prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »