byk

Hana Talpová
(1975): Falstaff

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1938 (?)
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Hana Talpová - Film: Falstaff
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hana Talpová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madame (TV seriál)
(2013) - Umění dabingu
(2011) - Ritz, nebo nic
(2010) - 13. komnata Hany Talpové
(2008) - Příběhy slavných: Zlomený vlastenec
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2007) - Zapomenutá hvězda
(2005) - Velká holka
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Poklad na Sovím Hrádku
(2001) - Ztracený hlas
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2000) - Nevyjasněná úmrtí: Devadesátiprocentní anděl
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Taneční hodiny pro starší a pokročilé (divadelní záznam)
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Milionová láska
(1987) - Boty
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Černá punčocha
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Lampáš malého plavčíka
(1983) - Brakýři
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Vojáček a dračí princezna
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Smrt pana Goluži
(1982) - Pomocník
(1982) - Guľôčky
(1981) - Pohádka mého života (divadelní záznam)
(1981) - Neberte nám princeznú
(1981) - Jako zajíci
(1980) - Drátěná maska
(1980) - Karline manželstvá
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Malá mořská víla
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Král tuláků
(1975) - Falstaff
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Wie füttert man einen Esel?
(1974) - V každém pokoji žena
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Na tý louce zelený (divadelní záznam)
(1972) - Miláček
(1972) - Krysy
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Chléb a písně
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Ďábelské líbánky
(1969) - Světáci
(1969) - Skřivánci na niti
(1969) - Případ pro začínajícího kata
(1969) - Pražská romance
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bouřka
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Amore mio
(1963) - Křik
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Rusalka
(1962) - Neděle ve všední den
(1960) - Valčík pro milión
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Zatoulané dělo
(1958) - Hvězda jede na jih
(1957) - Florenc 13,30
Spoluherci ve filmu "Falstaff":
(*1946) Daniela Kolářová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1918) Josef Bek

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1920) Dana Medřická

(*1932) Jaroslav Dudek (režisér)

(*1921) Oldřich Musil

(*1813) Giuseppe Verdi (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
14°19’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
26°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
25°10’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
6°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
8°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°54’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Beran
12°27’
Rak
15°50’
UranUran:
Býk
13°43’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Panna
18°31’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Rak
27°58’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°37’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°19’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Blíženci
28°04’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v RybyRybách
ukázat kalendář »