panna

Hana Zagorová
(1998): SILVESTR 1998

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka, herečka
Hana Zagorová - Film: SILVESTR 1998
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hana Zagorová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Senior roku 2015 (TV pořad)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Atlet roku 2015
(2015) - Tajemství Stanislava Hložka
(2015) - Standa Hložek 60 (koncert)
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - Po našem... tentokrát z Mikulova
(2014) - Noc nádejí 2014
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - Adventní koncerty 2014
(2013) - Události v kultuře
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - S láskou... královny popu
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Rub a líc
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Felix 70 (koncert)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Díky, Marie!
(2012) - Tajemství Karla Gotta
(2012) - Legendy: Ostravský trhák
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Osobnost na Dvojce
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Galashow s latinou IV
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Café Barrandov
(2011) - Bubo bubo
(2011) - ČT Live - Monika Absolonová (koncert)
(2011) - Ahoj, Marie! (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prominenti
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - Hana Zagorová v Lucerně (koncert)
(2009) - Tajemství královen popu
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Retro
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Modré z neba
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - 13. komnata Petra Rezka
(2008) - 13. komnata Karla Vágnera
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Atlet roku 2007
(2007) - Hana Zagorová - Vzpomínaní
(2006) - Žito
(2006) - Čétéčko
(2006) - Atlet roku 2006
(2006) - 13. komnata Hany Zagorové
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Víkend
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Na mušce
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Mňam aneb Prima vařečka
(2001) - Dobroty
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Barvy života
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Vánoční koncert Hany Zagorové (koncert)
(2000) - Koncert Karla Gotta (koncert)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Semafor má 40
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Sama doma
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Úsměvy
(1996) - Smotánka
(1996) - Dneska je párty
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Na návštěvě v rodném městě
(1994) - Trocha šafránu z televizního archívu
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Koncert pro betlém
(1994) - Kolotoč melodií
(1994) - Caruso Show
(1993) - Když nemůžu spát
(1992) - Šance
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Kufr
(1990) - Párty s Orchestrem Gustava Broma
(1989) - O kočičce, myšičce a červené slepičce
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Láska na inzerát
(1987) - Domácí úkoly
(1985) - Videostop
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Anička skřítek a Slaměný Hubert (TV seriál)
(1982) - Rytmus
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1981) - Šest ran do klobouku
(1981) - Dluhy Hany Zagorové
(1981) - Štědrý den bratří Mánesů
(1981) - Fénix
(1980) - Hana Zagorová: Maluj zase obrázky (hudební videoklip)
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Dáme se do gala
(1980) - Trhák
(1979) - Ring volný
(1979) - Zájezd
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1978) - Hana Zagorová: Zdá se (hudební videoklip)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Prázdniny
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1977) - Hana Zagorová: Duhová víla (hudební videoklip)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - Písničky z obrazovky
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Poslyšte příběh, který se vám stal
(1972) - Miláček
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Televarieté
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1969) - Písničky pro Hanku
(1969) - Madam a sedm loupežníků
(1969) - Čepice pro kašpárka
(1968) - S Bromem světem
(1968) - Josefina

Hana Zagorová - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "SILVESTR 1998":
(*1939) Karel Gott

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1944) Marián Labuda st.

(*1954) Roman Skamene

(*1931) Jiří Suchý

(*1949) Pavel Zedníček

(*1959) Bára Štěpánová

(*1950) Jiří Lábus

(*1965) Martin Dejdar

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1942) Josef Dvořák

(*1930) Josef Vinklář

(*1945) Richard Tesařík

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1943) Jiří Wimmer

(*1944) Carmen Mayerová

(*1957) Marek Eben

(*1943) František Ringo Čech

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1966) Lucie Bílá

(*1949) Jiří Korn

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1943) Karel Černoch

(*1965) Petr Rychlý

(*1921) Felix Holzmann

(*1974) Tereza Pergnerová

(*1947) Petr Novotný

(*1945) Karel Šíp

(*1945) Vladimír Železný

(*1955) Josef Mladý

(*1942) Petr Janda

(*1942) Ivan Mládek

(*1954) Jan Vávra

(*1968) Daniel Hůlka

(*1971) Pavlína Wolfová

(*1967) Leona Machálková

(*1954) Stanislav Hložek

(*1963) Bára Basiková

(*1950) Zbyněk Merunka

(*1974) Pavel Poulíček

(*1967) Jan Musil

(*1959) Petr Kotvald

(*1946) Jan Nedvěd

(*1960) Michal David

(*1965) Josef Vojtek

(*1960) Věra Martinová

(*1947) František Nedvěd

(*1976) Martin Kocián

(*1978) Václav Jelínek

(*1947) Vladimír Tesařík



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
13°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
14°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
5°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
29°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
17°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
26°18’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Lev
4°13’
Beran
13°46’
UranUran:
Blíženci
21°36’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Váhy
7°25’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
12°21’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°18’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°46’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Váhy
20°58’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »