lev

Helen Mirren
(2015): Eye in the Sky

Pohlaví:
Žena
Narození:
26.7. 1945 - 02:00h
Místo:
Chiswick, London, Anglie
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Helen Mirren - Film: Eye in the Sky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Helen Mirren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Collateral Beauty
(2015) - The 69th Annual Tony Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Unity
(2015) - Documentary Now! (TV seriál)
(2015) - Trumbo
(2015) - Eye in the Sky
(2015) - Dáma ve zlatém
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2014) - Láska na kari
(2013) - Istintobrass
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Red 2
(2013) - Phil Spector
(2013) - The Audience (divadelní záznam)
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Evropské filmové ceny 2012
(2012) - Radioman
(2012) - Za zavřenými dveřmi
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Hitchcock
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Nobel Peace Prize Concert
(2011) - Warren Ellis: Captured Ghosts
(2011) - Arábie 3D
(2011) - Arthur
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Daybreak
(2010) - The Tempest
(2010) - Red
(2010) - Legenda o sovích strážcích
(2010) - Hnízdo neřesti
(2010) - Dluh
(2010) - Černý chlapec
(2009) - Jazzová baronka
(2009) - National Theatre Live (TV seriál)
(2009) - Na odstřel
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - Faidra (divadelní záznam)
(2009) - Ein russischer Sommer
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - Kiran Bedi: Yes Madam, Sir
(2008) - Inkoustové srdce
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Xposé
(2007) - BAFTA Film Awards 2007
(2007) - Lovci pokladů: Kniha tajemství
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - The ONE Show
(2006) - TV's 50 Greatest Stars
(2006) - Královna
(2006) - Hlavní podezřelý: Poslední případ
(2005) - Trailer for a Remake of Gore Vidal's Caligula
(2005) - Stopařův průvodce po Galaxii
(2005) - Stín zabijáka
(2005) - Královna Alžběta (TV seriál)
(2004) - Peace One Day
(2004) - Pas de Deux: Making 'White Nights'
(2004) - Život s Helenou
(2004) - Únos
(2004) - Smečka
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Římské jaro paní Stoneové
(2003) - Rozverná mládež
(2003) - Holky z kalendáře
(2003) - Hlavní podezřelý: Poslední svědek
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Od dveří ke dveřím
(2002) - Georgetown (TV seriál)
(2001) - Lorraine
(2001) - The Making of 'Gosford Park'
(2001) - Smrt Jacka Doddse
(2001) - Přísaha
(2001) - Nic takového
(2001) - Na hraně
(2001) - Happy Birthday
(2001) - Gosford Park
(2000) - Zamřížovaná zahrada
(1999) - Posedlost Ayn Randové
(1999) - Pomsta
(1998) - Sidoglio Smithee
(1998) - Princ Egyptský
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Painted Lady
(1997) - Kritická péče
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Ve jménu IRA
(1996) - Losing Chase
(1996) - Hlavní podezřelý: Chybné úsudky
(1995) - Sněhová královna
(1995) - Hlavní podezřelý: Vůně temnot
(1995) - Hlavní podezřelý: Unesené dítě
(1995) - Hlavní podezřelý: Kruh přátel
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Šílenství krále Jiřího
(1994) - Jutský princ
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Hlavní podezřelý: Divné chutě
(1993) - Dravec
(1992) - Hlavní podezřelý: Neviňátka
(1991) - Kam se i andělé bojí vstoupit
(1991) - Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru
(1990) - Podivná pohostinnost
(1990) - Bethune: The Making of a Hero
(1989) - Red King, White Knight
(1989) - Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec
(1989) - Když připluly velryby
(1988) - Pascaliho ostrov
(1987) - Invocation: Maya Deren
(1987) - Slavný případ
(1987) - Božské zájmy
(1986) - Pobřeží moskytů
(1985) - Coming Through
(1985) - Bílé noci
(1984) - 2010: The Odyssey Continues
(1984) - 2010: Druhá vesmírná odysea
(1984) - Cal
(1983) - An Audience with Mel Brooks
(1982) - Soft Targets
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - Cymbeline
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - A Documentary on the Making of 'Gore Vidal's Caligula'
(1981) - Velekněz lásky
(1981) - Sen noci svatojánské
(1981) - Mrs. Reinhardt
(1981) - Excalibur
(1980) - Hussy
(1980) - Dlouhý velký pátek
(1980) - Ďábelský plán dr. Fu Manchu
(1979) - S.O.S. Titanic
(1979) - The Quiz Kid
(1979) - Oresteia (TV seriál)
(1979) - Caligula
(1979) - Blue Remembered Hills
(1978) - Jak se vám líbí
(1976) - Hamlet
(1976) - The Collection
(1975) - The Philanthropist
(1975) - The Little Minister
(1975) - Caesar and Claretta
(1975) - The Applecart
(1974) - The Changeling
(1974) - Coffin for the Bride
(1974) - Bellamira
(1973) - Šťastný to muž
(1972) - Miss Julie
(1972) - Divoký Mesiáš
(1971) - Cousin Bette (TV seriál)
(1970) - Colpo rovente
(1969) - Age of Consent
(1968) - A Midsummer Night's Dream
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Herostratus
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)

Helen Mirren - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Eye in the Sky":
(*1946) Alan Rickman

(*1961) Jeremy Northam

(*1961) Iain Glen

(*1963) Gavin Hood (režisér)

(*1979) Aaron Paul

(*1970) Haris Zambarloukos (kameraman)



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
2°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
14°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
29°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
19°33’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
1°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
24°21’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Rak
16°50’
Střelec
0°54’
UranUran:
Blíženci
16°02’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Váhy
4°05’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Lev
9°38’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Rak
7°53’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Váhy
28°26’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Váhy
0°20’
Ryby
13°47’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
21°30’
4. IC:
Lev
15°44’
7. DSC:
Střelec
21°30’
10. MC:
Vodnář
15°44’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »