beran

Herbert Fux
(1976): Tiroler Lüfte

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hallein
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Herbert Fux - Film: Tiroler Lüfte
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Herbert Fux - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Zapping-Alien@Mozart-Balls
(2007) - Ein Paradies für Pferde
(2006) - Vineta
(2005) - Pfarrer Braun - Bruder Mord
(2005) - Ein Paradies für Tiere
(2005) - Agathe kann's nicht lassen: Alles oder nichts
(2004) - The Devil's Torturer
(2004) - Paradies in den Bergen
(2004) - Cries in the Night
(2003) - Otec Braun (TV seriál)
(2002) - Feuer, Eis und Dosenbier
(2001) - Professor Niedlich
(1999) - Asterix a Obelix
(1998) - Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
(1997) - Idealer Kandidat, Ein (TV seriál)
(1997) - Big Ben - Smrt na turné
(1996) - Stockinger (TV seriál)
(1996) - Stockinger
(1996) - Hochwürdens Ärger mit dem Paradies
(1995) - Hölleisengretl
(1995) - Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte
(1995) - Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften
(1994) - Idealer Kandidat, Ein
(1994) - Heimatgeschichten (TV seriál)
(1994) - Du bringst mich noch um
(1993) - Tři mušketýři
(1993) - Brandnacht
(1992) - Widerspenstige Viktoria
(1992) - Vier Frauen sind einfach zuviel
(1992) - Kaisermühlen Blues (TV seriál)
(1992) - Doktor z hor (TV seriál)
(1992) - Deutsches Mann geil! Die Geschichte von Ilona und Kurti
(1992) - Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)
(1990) - Cop & Co. (TV seriál)
(1990) - Bavaria Blue
(1989) - Jede Menge Schmidt
(1988) - Schwarz Rot Gold - Zucker, Zucker
(1988) - Der Schwammerlkönig (TV seriál)
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV seriál)
(1987) - Něžní zmatkáři
(1986) - Lauter Glückspilze (TV seriál)
(1985) - Big Mäc
(1984) - Sigi, der Straßenfeger
(1984) - Schwarzen Brüder, Die (TV seriál)
(1984) - Das Schöne irre Judenmädchen
(1984) - Alles aus Liebe (TV seriál)
(1983) - Die Unglaublichen Abenteuer des Guru Jakob
(1983) - Plem, Plem - Die Schule brennt
(1983) - Happy Weekend
(1982) - Tajemný cizinec
(1982) - Dicker Hund, Ein
(1981) - Egon Schiele - Exzesse
(1980) - Zärtlich, aber frech wie Oskar
(1980) - Warum die UFOs unseren Salat klauen
(1980) - Die Jahre vergehen
(1980) - Auf Achse (TV seriál)
(1980) - Anderland (TV seriál)
(1979) - Zwei Däninnen in Lederhosen
(1979) - Woyzeck
(1979) - Himmel, Scheich und Wolkenbruch
(1979) - Cola, láska, čokoláda
(1979) - Austern mit Senf
(1978) - Son of Hitler
(1978) - Popkorn a jahodová zmrzlina
(1978) - Lady Dracula
(1978) - Kesher Ha'Uranium
(1977) - Die Vertreibung aus dem Paradies
(1977) - Tři Švédky v Tyrolích
(1977) - Die Liebesbriefe der portugiesischen Nonne
(1977) - Das Chinesische Wunder
(1977) - Frauenstation
(1976) - Tiroler Lüfte
(1976) - Der Teufel in Miss Jonas
(1976) - Jednadvacet hodin v Mnichově
(1976) - Jack the Ripper
(1976) - Die Elixiere des Teufels
(1976) - Dcera Rosemarie
(1975) - Ztracená čest Kateřiny Blumové
(1975) - Nonstop Nonsens (TV seriál)
(1975) - Mundl - Ein echter Wiener geht nicht unter
(1975) - Laß jucken, Kumpel 5: Der Kumpel läßt das Jucken nicht
(1975) - Der Kleine Schwarze mit dem roten Hut
(1975) - Ich denk', mich tritt ein Pferd
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV seriál)
(1975) - Heißer Mund auf feuchten Lippen
(1975) - Floris von Rosemund (TV seriál)
(1974) - Undine 74
(1974) - Pohled z podkroví
(1974) - Münchner Geschichten (TV seriál)
(1974) - Marie, nech mě chvíli spát aneb jak hledali poklad
(1973) - Le Serpent
(1973) - Peppino z Neapole
(1973) - Ein Fall für Männdli (TV seriál)
(1972) - Trubel um Trixie
(1972) - Tatort - Rattennest
(1972) - Sex-shop
(1972) - Illegale, Der (TV seriál)
(1972) - Blutjunge Verführerinnen 2
(1972) - La Banda J.S.: Cronaca criminale del Far West
(1972) - À la guerre comme à la guerre
(1971) - Tante Trude aus Buxtehude
(1971) - Ritter Orgas muß mal wieder
(1971) - Ore di terrore
(1971) - Messer, Das (TV seriál)
(1971) - La Figlia di Frankenstein
(1971) - Einer spinnt immer
(1970) - Strogoff
(1970) - Hexen bis aufs Blut gequält
(1970) - Die Herren mit der weißen Weste
(1970) - Hänsel und Gretel verliefen sich im Wald
(1970) - Eugenie
(1970) - Beiß mich, Liebling
(1969) - Výstřely na Broadwayi
(1969) - The Castle of Fu Manchu
(1969) - Schwarzer Nerz auf zarter Haut
(1969) - L'Odio è il mio Dio
(1969) - Die Neffen des Herrn General
(1969) - Das Kuckucksei im Gangsternest
(1969) - Kommissar X - Drei goldene Schlangen
(1969) - Champagner für Zimmer 17
(1969) - Die Engel von St. Pauli
(1968) - Mimo zákon
(1968) - Die Klasse
(1968) - Ich spreng' euch alle in die Luft
(1968) - Engel der Sünde
(1968) - Der Gorilla von Soho
(1968) - Assignment K
(1968) - Andrea - Wie ein Blatt auf nackter Haut
(1967) - Wilder Reiter GmbH
(1967) - Die Verwundbaren
(1967) - Täter auf der Spur - 10 Kisten Whisky, Dem
(1967) - Pension Clausewitz
(1967) - Operazione San Pietro
(1967) - Kriminalmuseum - Teerosen
(1967) - Kommissar X - Drei grüne Hunde
(1967) - Heißes Pflaster Köln
(1967) - Geheimnisse in goldenen Nylons
(1967) - Dům tisíce panenek
(1966) - Spie contro il mondo
(1966) - Pohřeb v Berlíně
(1966) - Das Mädchen mit dem sechsten Sinn
(1965) - Die Geißel des Fleisches
(1964) - Odsouzeni k hříchu
(1963) - Der Unsichtbare
(1963) - Die Schwarze Kobra
(1963) - Maskenball bei Scotland Yard - Die Geschichte einer unglaublichen Erfindung
(1963) - Ist Geraldine ein Engel?
(1963) - Das Kriminalmuseum (TV seriál)
(1962) - Waldrausch
(1962) - Der Rote Rausch
(1962) - Mariandls Heimkehr
(1962) - Lulu
(1962) - Julie, ty jsi kouzelná
(1961) - Mann im Schatten
(1961) - Jedermann
(1960) - Geständnis einer Sechzehnjährigen

Herbert Fux - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tiroler Lüfte":
(*1930) Franz Josef Gottlieb (režisér)



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
3°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
14°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
3°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
15°37’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Střelec
7°37’
Lev
1°01’
UranUran:
Ryby
29°38’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Lev
24°38’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Rak
13°46’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°33’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Váhy
2°14’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Býk
0°00’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »