rak

Hiroši Abe
(2007): Mōryō no hako

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kanagawa Ward
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec, režisér
Hiroši Abe - Film: Mōryō no hako
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hiroši Abe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Umi Yorimo Mada Fukaku
(2016) - Shippu Rondo
(2016) - Everest: Kamigami no Itadaki
(2015) - Shitamachi Rocket (TV seriál)
(2015) - Ichiban Densha ga Hashitta
(2014) - Zakuro Zaka no Adauchi
(2014) - Trick Shinsaku Special 3
(2014) - The Trick Movie: The Last Stage
(2014) - Terumae romae II
(2014) - Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
(2014) - Chocolate 2
(2014) - Fushigi na misaki no monogatari
(2013) - Tsuya no yoru
(2012) - Terumae Romae
(2012) - Kirin no tsubasa: Gekijouban Shinzanmono
(2012) - Karasu no Oyayubi
(2012) - Going My Home (TV seriál)
(2011) - Tengoku kara no êru
(2011) - Sutekina kanashibari
(2011) - Shiawase no Kiiroi Hankachi
(2011) - Rengô kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
(2011) - Memories Corner
(2011) - Kiseki
(2011) - Bokutachi wa sekai o kaeru koto ga dekinai. But, we wanna build a school in Cambodia.
(2011) - Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi!
(2010) - Shinzanmono (TV seriál)
(2010) - Shikeidai no erebêtâ
(2010) - Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
(2009) - Tenchijin (TV seriál)
(2009) - Shiroi haru (TV seriál)
(2009) - Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
(2009) - Jeneraru rûju no gaisen
(2008) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Toki den
(2008) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Kenshirō den
(2008) - Kakushi toride no san akunin - The last princess
(2008) - Chīmu bachisuta no eikō
(2008) - CHANGE (TV seriál)
(2008) - Duch boje
(2008) - Aruitemo aruitemo
(2008) - Aoi tori
(2008) - Ano Senso wa Nan Datta no ka
(2007) - Tengoku to jigoku
(2007) - Taitei no ken
(2007) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Yuria den
(2007) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raōden - Gekitō no shō
(2007) - Mōryō no hako
(2007) - Jigyaku no uta
(2007) - Hero
(2007) - Densen uta
(2007) - Baburu e Go! Taimu mashin wa doramu shiki
(2006) - Trick: The Movie 2
(2006) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raō den - Jun'ai no shō
(2006) - Kekkon Dekinai Otoko (TV seriál)
(2006) - Hero
(2006) - Haruka naru Yakusoku
(2006) - Baruto no gakuen
(2006) - Ajiantamu Buru
(2005) - Yoshitsune (TV seriál)
(2005) - Ubume no natsu
(2005) - Onna no Ichidaiki (TV seriál)
(2005) - Kidan
(2005) - Hasami otoko
(2005) - Doragon-zakura (TV seriál)
(2004) - Survive Style 5+
(2004) - Koibito wa sunaipâ: Gekijô-ban
(2004) - Hana to Arisu
(2004) - Attohōmu daddo (TV seriál)
(2004) - Amemasu no kawa
(2003) - Trick 3 (TV seriál)
(2003) - Saigo no Bengonin (TV seriál)
(2003) - Musashi (TV seriál)
(2003) - Kantoku kansen
(2003) - Egao no Hosoku (TV seriál)
(2003) - Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
(2002) - Wedding Planner (TV seriál)
(2002) - Trick 2 (TV seriál)
(2002) - Trick: The Movie
(2002) - Mayonaka no ame (TV seriál)
(2002) - Mai ritoru shefu (TV seriál)
(2001) - Rush!
(2001) - Puratonikku sekusu
(2001) - Mukashi no otoko (TV seriál)
(2001) - Chi o suu uchuu
(2001) - Hero (TV seriál)
(2001) - Dekichatta kekkon (TV seriál)
(2001) - Antique (TV seriál)
(2000) - Zabijáci z Tokia
(2000) - Yasha (TV seriál)
(2000) - Trick (TV seriál)
(2000) - Shiawase kazoku keikaku
(2000) - Kamisama no Itazura (TV seriál)
(2000) - Hakkyousuru kuchibiru
(1999) - Shuumatsukon (TV seriál)
(1999) - Omizu no Hanamichi (TV seriál)
(1999) - Gojira ni-sen mireniamu
(1999) - Genroku ryôran (TV seriál)
(1998) - News no onna (TV seriál)
(1998) - Happy Mania (TV seriál)
(1998) - Furenchi doressingu
(1997) - Tao no tsuki
(1997) - Narita Rikon (TV seriál)
(1996) - Sanctuary: The Movie
(1996) - Kaze no katami
(1995) - Hitodenashi no koi
(1995) - Hito de nashi no koi
(1994) - Yamato Takeru
(1994) - Rampo
(1990) - A Xiu Luo

Hiroši Abe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mōryō no hako":
(*1960) Hitomi Kuroki

(*1948) Akira Emoto

(*1964) Kippei Šiina

(*1980) Rena Tanaka

(*1970) Hirojuki Mijasako

(*1949) Masato Harada (režisér)

(*1974) Jošijoši Arakawa

(*1964) Šin'iči Cucumi

(*1970) Kankuró Kudó



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
1°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
3°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
25°10’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
27°02’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
16°18’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Ryby
4°59’
Lev
24°26’
UranUran:
Panna
6°36’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Štír
15°22’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
11°49’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°10’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Střelec
17°49’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Ryby
18°47’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) herec, zpěvák

Slovensko Zora Kolínska
(*1941 - 2002) herečka, zpěvačka, moderátorka, podnikatelka

Česká republika Zdeněk Seydl
(*1916 - 1978) malíř, grafik, scénograf, všestranný výtvarník

Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politik

Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) americký fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »