lev

Hulk Hogan
(2002): WWE Judgment Day

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.8. 1953 - 06:13h
Místo:
Augusta, Georgie
Země:
Věk:
66 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, wrestler
Hulk Hogan - Film: WWE Judgment Day
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hulk Hogan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Expendables 4
(2015) - WWE Royal Rumble
(2015) - WWE Hall of Fame 2015
(2015) - WrestleMania XXXI
(2015) - Sting: Into the Light
(2015) - NXT TakeOver: Unstoppable
(2015) - W.W.E. 24 (TV seriál)
(2015) - Killing Hasselhoff
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - WWE Hall of Fame 2014
(2014) - WrestleMania XXX
(2014) - NXT TakeOver: Fatal 4-Way
(2014) - WWE Presents True Giants
(2014) - Ultimate Warrior: The Ultimate Collection
(2014) - The Sheik
(2014) - The Best of Sting
(2013) - WWE Hall of Fame 2013
(2013) - TNA Wrestling: Slammiversary
(2013) - TNA Wrestling: Lockdown
(2013) - TNA Bound for Glory
(2013) - Goldberg - The Ultimate Collection
(2013) - WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History
(2013) - WWE: The Best of WarGames
(2013) - WWE: Best of WWE at Madison Square Garden
(2013) - Skum rocks!
(2012) - WWE: The Best of WCW Clash of the Champions
(2012) - TNA Wrestling: Turning Point
(2012) - TNA Wrestling: Final Resolution
(2012) - TNA Wrestling: Bound for Glory
(2012) - WWE: You Think You Know Me - The Story of Edge
(2012) - The Epic Journey of Dwayne 'The Rock' Johnson
(2012) - nWo: The Revolution
(2012) - Zombie Hamlet
(2011) - Big Morning Buzz Live
(2011) - The True Story of WrestleMania
(2011) - Randy Orton: The Evolution of a Predator
(2011) - Big Show: A Giants World
(2011) - China, IL (TV seriál)
(2011) - Gnomeo & Julie
(2010) - Comedy Central Roast of David Hasselhoff
(2010) - WWE: Shawn Michaels - My Journey
(2010) - Breaking the Code: Behind the Walls of Chris Jericho
(2009) - Starrcade: The Essential Collection
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009
(2009) - Herkules 3D
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Větší, silnější, rychlejší
(2008) - Brooke Knows Best (TV seriál)
(2007) - The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2006) - 75th Annual Hollywood Christmas Parade
(2006) - WWE SummerSlam
(2006) - WWE Hall of Fame 2006
(2006) - WWE Cyber Sunday
(2006) - Royal Rumble
(2005) - WWE SummerSlam
(2005) - WWE Hall of Fame 2005
(2005) - WWE Backlash
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Howard Stern on Demand
(2005) - Hogan má pravdu
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Damage Control
(2005) - The Contender
(2005) - Tombstone: The History of the Undertaker
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - TNA Impact! Wrestling
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2003) - WWE No Way Out
(2003) - WWE Judgment Day
(2003) - WrestleMania XIX
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - WWF No Way Out
(2002) - WWF Backlash
(2002) - WWE Vengeance
(2002) - WWE Velocity
(2002) - WWE King of the Ring
(2002) - WWE Judgment Day
(2002) - WWE Back In Black: NWO New World Order
(2002) - Wrestlemania X-8
(2002) - Hulk Still Rules
(2001) - WWE Undertaker - This Is My Yard
(2001) - WCW Greed
(1999) - WWE SmackDown
(1999) - WCW Uncensored
(1999) - WCW Souled Out
(1999) - WCW Road Wild '99
(1999) - Loose Women
(1999) - Halloween Havoc
(1999) - The Unreal Story of Professonal Wrestling
(1999) - Neviditelné komando II
(1999) - Muppeti z vesmíru
(1998) - WCW Uncensored
(1998) - WCW Thunder
(1998) - WCW Superbrawl VIII
(1998) - WCW Souled Out
(1998) - WCW Road Wild '98
(1998) - WCW/NWO Superstar Series: Diamond Dallas Page - Feel the Bang!
(1998) - WCW Fall Brawl
(1998) - WCW Bash at the Beach
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Halloween Havoc
(1998) - Jefftowne
(1998) - 3 nindžové v zábavním parku
(1998) - Voják cti
(1998) - Ostrov pokladů
(1997) - WCW Uncensored
(1997) - WCW SuperBrawl VII
(1997) - WCW Road Wild '97
(1997) - Starrcade
(1997) - NWO Souled Out
(1997) - Halloween Havoc
(1997) - Neviditelné komando
(1996) - WCW Uncensored
(1996) - WCW Hog Wild
(1996) - WCW Bash at the Beach
(1996) - Starrcade
(1996) - Halloween Havoc
(1996) - Svalnatý Santa Claus
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Klub tajných agentů
(1996) - Agent WC 40
(1995) - WCW Monday Nitro
(1995) - MADtv
(1995) - Halloween Havoc
(1995) - Thunder in Paradise 3
(1994) - Starrcade
(1994) - Halloween Havoc
(1994) - Thunder in Paradise II
(1994) - Blesk v ráji (TV seriál)
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - WWE Monday Night RAW
(1993) - WWE King of the Ring
(1993) - WrestleMania IX
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Circus of the Stars Gives Kids the World
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Pan chůva, neboli osobní strážce
(1993) - Hřmění v ráji
(1992) - WrestleMania VIII
(1992) - Royal Rumble
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - WWE Survivor Series
(1991) - WWE SummerSlam
(1991) - WrestleMania VII
(1991) - WCW Saturday Night
(1991) - Tuesday in Texas
(1991) - Royal Rumble
(1991) - Hulkamania 6
(1991) - Vesmírné komando
(1990) - WWE Survivor Series
(1990) - WWE SummerSlam
(1990) - Royal Rumble
(1990) - WrestleMania VI
(1990) - Happy Birthday, Bugs!: 50 Looney Years
(1990) - Gremlins 2
(1989) - WWE Survivor Series
(1989) - WWE SummerSlam
(1989) - WrestleMania V
(1989) - Royal Rumble
(1989) - Hulkmania 4
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Kladivo
(1988) - WWE Survivor Series
(1988) - WWE SummerSlam
(1988) - WrestleMania IV
(1988) - This Morning
(1988) - Royal Rumble
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - WWE Survivor Series
(1987) - WWE Survivor Series
(1987) - WrestleMania III
(1987) - Dolly
(1986) - WrestleMania II
(1985) - WWF Wrestling Classic
(1985) - WrestleMania
(1985) - Saturday Night's Main Event
(1985) - Larry King Live
(1985) - Wrestling's Country Boys
(1985) - Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
(1984) - WWF Superstars of Wrestling
(1984) - Goldie and the Bears
(1984) - Bimini Code
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Rocky III
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Elephant Parts
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1960) - AWA All-Star Wrestling
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "WWE Judgment Day":
(*1969) Paul Levesque

(*1972) Paul Wight



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
7°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
29°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
8°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
8°07’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
20°20’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Váhy
22°25’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Rak
20°36’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Váhy
21°31’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Lev
22°46’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
2°18’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Panna
25°36’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°21’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
10°28’
4. IC:
Štír
3°01’
7. DSC:
Vodnář
10°28’
10. MC:
Býk
3°01’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »