blizenci

Ian McKellen
(2008): King Lear

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.5. 1939 - 21:30h
Místo:
Burnley, Anglie
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Ian McKellen - Film: King Lear
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ian McKellen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Kráska a zvíře
(2017) - The Curse of The Buxom Strumpet
(2016) - Animal Crackers
(2015) - Shakespeare in Practice: Muse of Fire
(2015) - Mr. Holmes
(2015) - Garderobiér
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Middle-earth: There and Back Again
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Miss in Her Teens
(2014) - Hobit: Bitva pěti armád
(2013) - Muse of Fire
(2013) - Wolverine
(2013) - Vicious (TV seriál)
(2013) - Hobit: Šmakova dračí poušť
(2013) - The Five(ish) Doctors Reboot
(2012) - Great West End Theatres
(2012) - The Academy: Special
(2012) - Pán času: Sněhuláci
(2012) - Hobit: Neočekávaná cesta
(2011) - Lady Grey London
(2011) - Claude et Claudette
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - The Egg Trick
(2010) - Small-Time Revolutionary
(2010) - E'gad, Zombies!
(2010) - A Lost and Found Box of Human Sensation
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - Vězeň (TV seriál)
(2009) - The Academy
(2009) - The Academy Part 2: First Impressions
(2008) - The BRIT Awards 2008
(2008) - King Lear
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Zlatý kompas
(2007) - Hvězdný prach
(2007) - Cubism: Pet Shop Boys in Concert - Auditorio Nacional, Mexico City
(2006) - Saint of 9/11
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Šifra mistra Leonarda
(2006) - Spláchnutej
(2006) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2006) - Doogal
(2006) - Displaced
(2005) - The Hobart Shakespeareans
(2005) - Pán fanoušků: Společníci Prstenu
(2005) - Ústav
(2005) - Tam, kde jsem nikdy nebyl
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Kouzelný kolotoč
(2005) - Komparz (TV seriál)
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Pavarotti - The Last Tenor
(2004) - Eighteen
(2003) - 4Pop
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - X-Men Production Scrapbook
(2003) - X-Factor: The Look of 'X-Men'
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - Churchill
(2003) - X-Men 2
(2003) - Pet Shop Boys: Pop Art - The Videos
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - Emile
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2000) - William Shakespeare
(2000) - Konečně ho uvidíte: Neviditelný muž odhalen!
(2000) - Cirque du Soleil: Cesta člověka
(2000) - X-Men
(1999) - The World of Gods and Monsters: A Journey with James Whale
(1999) - David Copperfield
(1999) - The Book That Wrote Itself
(1998) - Nadaný žák
(1998) - Bohové a monstra
(1997) - An Audience with Elton John
(1997) - Great Composers (TV seriál)
(1997) - A Bit of Scarlet
(1997) - Zrozeni z moře
(1997) - Bent
(1996) - An Evening with Lily Savage
(1996) - Rasputin
(1995) - Thin Ice
(1995) - Richard III.
(1995) - Jack a Sarah
(1995) - Farma Cold Comfort
(1995) - Čas smyslnosti
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - To Die For
(1994) - Princezna
(1994) - Muž stínu
(1993) - Tales of the City (TV seriál)
(1993) - Šest stupňů odloučení
(1993) - Poslední akční hrdina
(1993) - Malá pistolnice Jo
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Gomorron
(1992) - In the Life (TV seriál)
(1991) - Pet Shop Boys: Videography
(1990) - Othello
(1989) - Countdown to War
(1989) - Aféra Profumo
(1988) - Větrné mlýny bohů
(1986) - Walter and June
(1985) - Zina
(1985) - Víc než dost
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1983) - Pevnost
(1982) - Playing Shakespeare (TV seriál)
(1982) - Znamení květiny
(1982) - Walter
(1982) - Ian McKellen: Acting Shakespeare
(1981) - Velekněz lásky
(1980) - Dying Day
(1979) - A Performance of Macbeth
(1979) - Amud Ha'Esh (TV seriál)
(1975) - Arena (TV seriál)
(1973) - The Recruiting Officer
(1972) - Hedda Gabler
(1972) - Country Matters (TV seriál)
(1970) - The Tragedy of King Richard II
(1970) - Ross
(1970) - Keats
(1970) - Hamlet
(1970) - Edward II
(1969) - The Promise
(1969) - Dotek lásky
(1969) - Alfréd Veliký
(1968) - Hay Fever
(1966) - David Copperfield (TV seriál)
(1965) - The Trial and Torture of Sir John Rampayne
(1965) - Sunday Out of Season
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)

Ian McKellen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "King Lear":
(*1940) Trevor Nunn (režisér)

(*1958) Frances Barber

(*1948) Jonathan Hyde

(*1982) Romola Garai

(*1981) Philip Winchester

(*1943) Sylvester McCoy



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
3°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
2°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
19°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
6°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
0°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
2°37’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Beran
26°19’
Panna
8°24’
UranUran:
Býk
18°46’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Panna
20°33’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Rak
29°36’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Štír
7°12’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°24’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Rak
7°57’
Vodnář
13°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
7°03’
4. IC:
Beran
8°28’
7. DSC:
Blíženci
7°03’
10. MC:
Váhy
8°28’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »