vodnar

Ice-T
(1999): Frezno Smooth

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
rapper, herec
Ice-T - Film: Frezno Smooth
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ice-T - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hustlers Convention
(2015) - What Now
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Jungle Fighters
(2014) - Chicago P.D. (TV seriál)
(2014) - Crossed the Line
(2013) - Assaulted: Civil Rights Under Fire
(2013) - Santorini Blue
(2013) - Goat
(2012) - Uprising: Hip Hop & The LA Riots
(2012) - Iceberg Slim: Portrait of a Pimp
(2011) - Ice Loves Coco
(2011) - The University of Sing Sing
(2011) - The (R)evolution of Immortal Technique
(2010) - Conan
(2010) - Celebrity Close Calls
(2010) - The Weird World of Blowfly
(2010) - Sounds Like a Revolution
(2010) - Lemmy
(2010) - Everyday Sunshine: The Story of Fishbone
(2010) - Benga v záloze
(2009) - I Get That a Lot
(2009) - Good Hair
(2009) - A Family Underground
(2009) - Tommy and the Cool Mule
(2009) - The Magic 7
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - 2 Turntables and a Microphone
(2007) - Comedy Central Roast of Flavor Flav
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2005) - Smoke Out Festival Presents: Body Count (koncert)
(2005) - Fuck
(2005) - Body Count: Live in L.A. (koncert)
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Hip-Hop Honors
(2004) - Fashion News Live
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2004) - Blood on the Turntable
(2004) - Lexie
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - 100 Most Irresistible Women
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Beef
(2003) - Chappelle's Show (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - The Ultimate Song
(2002) - Jackie Chan: Fast, Funny and Furious
(2002) - It's Black Entertainment
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Trosečníci vesmíru
(2002) - Tracks
(2002) - On the Edge
(2001) - D12: Fight Music (hudební videoklip)
(2001) - Crossover
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - I Love 1990's (TV seriál)
(2001) - I Love 1980's (TV seriál)
(2001) - 3000 mil na útěku
(2001) - Strážce
(2001) - 'R Xmas
(2001) - Profesionál
(2001) - Point Doom
(2001) - Peklo ve městě
(2001) - Past
(2001) - Out Kold
(2001) - Operace Boeing 747
(2001) - Krysy
(2001) - Gangland
(2001) - Deadly Rhapsody
(2001) - Crime Partners 2000
(2000) - WrestleMania 2000
(2000) - Lost Angeles
(2000) - I Love 1970's (TV seriál)
(2000) - Transport
(2000) - Luck of the Draw
(2000) - Leprechaun in the Hood
(2000) - Falešný únos
(2000) - Elitní komando
(1999) - Paris dernière (TV seriál)
(1999) - Líc pro pasáky, rub pro šlapky
(1999) - Hollywood: Wild in the Streets
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - The Wrecking Crew
(1999) - Urban Menace
(1999) - Soudný den
(1999) - Poslední plavba
(1999) - Neviditelná smrt
(1999) - Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
(1999) - The Heist
(1999) - Frezno Smooth
(1999) - The Disciples
(1999) - Corrupt
(1998) - Sin City Spectacular
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Straight from the Streets
(1998) - Vyhnanec
(1998) - Crazy Six
(1997) - Rhyme & Reason
(1997) - Playboy: Jenny McCarthy - The Playboy Years
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Pod podlahou
(1997) - Podlé zbraně
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - The Deli
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - The Best of Jenny McCarthy
(1996) - Frankenpenis
(1995) - Pancéřová holka
(1995) - Mr. Payback: An Interactive Movie
(1995) - Johnny Mnemonic
(1994) - The Legend of Dolemite
(1994) - Baadasss TV (TV seriál)
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - Hra o přežití
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Seven Deadly Sins: An MTV News Special Report
(1993) - Gift
(1993) - Kdo je kdo
(1993) - CB4: Cesta ke slávě
(1992) - Good Morning Australia
(1992) - Why Colors?
(1992) - Lotři
(1991) - Paul Rodriguez: Behind Bars
(1991) - Říše drog
(1991) - Ricochet: Odražená střela
(1990) - West Coast Rap All-Stars: We're All in the Same Gang (hudební videoklip)
(1990) - Listen Up: The Lives of Quincy Jones
(1986) - Oprah show
(1985) - Rappin'
(1984) - Breakin': Electric Boogaloo
(1984) - Breakin'
(1983) - Breakin' 'n' Enterin'

Ice-T - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Frezno Smooth":
(*1980) Alex Weed

(*1945) Lemmy



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°19’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
3°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
15°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
0°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
9°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
1°39’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Střelec
23°54’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
8°52’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
4°44’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
1°10’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°55’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Ryby
29°39’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Vodnář
18°12’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »