blizenci

Idina Menzel
(2006): No Day But Today: The Story of 'Rent'

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herečka, zpěvačka, skladatelka
Idina Menzel - Film: No Day But Today: The Story of 'Rent'
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Idina Menzel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "No Day But Today: The Story of 'Rent'":
(*1971) Taye Diggs

(*1979) Rosario Dawson

(*1969) Jeffrey Schwarz (režisér)

(*1970) Adam Pascal

(*1971) Wilson Jermaine Heredia

(*1969) Jesse L. Martin

(*1975) Tracie Thoms

(*1971) Anthony Rapp



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
8°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
16°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
14°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
12°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
0°41’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Býk
27°36’
Lev
9°53’
UranUran:
Váhy
9°34’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Střelec
1°31’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Panna
26°59’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
18°02’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Panna
29°51’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Beran
12°54’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »