panna

Ing-Sik Whang
(1973): Qi lin zhang

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Korea(?)
Věk:
78 let
Povolání:
herec
Ing-Sik Whang - Film: Qi lin zhang
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1973, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1973 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ing-Sik Whang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Qi lin zhang":
(*1954) Jackie Chan

(*1947) Yee Kwan Yan

(*1946) Yasuaki Kurata

(*1954) Mars



Tranzitní horoskop (1973)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
4°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
15°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°32’
Kozoroh
17°55’
SaturnSaturn:
Býk
14°31’
Blíženci
15°15’
UranUran:
Býk
26°04’
Váhy
22°45’
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
Střelec
6°15’
PlutoPluto:
Lev
3°45’
Váhy
4°25’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°58’
Kozoroh
17°13’
Černá LunaLilith:
Beran
10°28’
Střelec
4°55’
CheirónCheirón:
Rak
28°45’
Beran
12°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Joan Crawford
(*1906) herečka

Česká republika Kateřina Kornová
(*1967) herečka, modelka, moderátorka

Česká republika Jitka Schneiderová
(*1973) herečka

Japonsko Akira Kurosawa
(*1910) režisér, scénárista, herec

Německo Michael Haneke
(*1942) režisér, scénárista, filosof, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve McQueen
(*1930) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910) herec

Česká republika Jiří Bartoška
(*1947) herec

Česká republika Anna Polívková
(*1979) herečka, tanečnice

Česká republika R. A. Dvorský
(*1899) herec, zpěvák, skladatel, dirigent, nakladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Peter Lorre
(*1904 - 1964) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932 - 2011) herečka

Francie Stendhal
(*1783 - 1842) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu

Itálie Giulietta Masina
(*1921 - 1994) herečka

Česká republika Jan Antonín Pacák
(*1941 - 2007) zpěvák, hudebník, bubeník, výtvarník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »