panna

Ing-Sik Whang
(1974): Tie jin gang da po zi yang guan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Korea(?)
Věk:
78 let
Povolání:
herec
Ing-Sik Whang - Film: Tie jin gang da po zi yang guan
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ing-Sik Whang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tie jin gang da po zi yang guan":
(*1939) George Lazenby

(*1952) Sammo Hung Kam-Bo

(*1957) Biao Yuen

(*1950) Wah Yuen

(*1950) Angela Mao



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
4°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
15°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°32’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Býk
14°31’
Rak
0°30’
UranUran:
Býk
26°04’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Lev
3°45’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°58’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Beran
10°28’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Rak
28°45’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »