panna

Ing-Sik Whang
(1980): Mladý mistr

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Korea(?)
Věk:
78 let
Povolání:
herec
Ing-Sik Whang - Film: Mladý mistr
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ing-Sik Whang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mladý mistr":
(*1954) Jackie Chan

(*1954) Jackie Chan (režisér)

(*1954) Jackie Chan (scénárista)

(*1957) Biao Yuen

(*1942) Mei Sheng Fan

(*1913) Kien Shih

(*1950) Lily Li

(*1954) Mars

(*1944) Ching-Chu Chan (kameraman)

(*1928) Feng Tien



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
4°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
15°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°32’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Býk
14°31’
Panna
26°59’
UranUran:
Býk
26°04’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Lev
3°45’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°58’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Beran
10°28’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Rak
28°45’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »