panna

Ing-Sik Whang
(1980): Mladý mistr

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Korea(?)
Věk:
78 let
Povolání:
herec
Ing-Sik Whang - Film: Mladý mistr
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ing-Sik Whang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mladý mistr":
(*1954) Jackie Chan

(*1954) Jackie Chan (režisér)

(*1954) Jackie Chan (scénárista)

(*1957) Biao Yuen

(*1942) Mei Sheng Fan

(*1913) Kien Shih

(*1950) Lily Li

(*1954) Mars

(*1944) Ching-Chu Chan (kameraman)

(*1928) Feng Tien



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
4°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
15°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°32’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Býk
14°31’
Panna
26°59’
UranUran:
Býk
26°04’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Lev
3°45’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°58’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Beran
10°28’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Rak
28°45’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »