panna

Ing-Sik Whang
(1982): Pán draků

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Korea(?)
Věk:
78 let
Povolání:
herec
Ing-Sik Whang - Film: Pán draků
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ing-Sik Whang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pán draků":
(*1954) Jackie Chan

(*1954) Jackie Chan (režisér)

(*1954) Jackie Chan (scénárista)

(*1946) Wai-Man Chan

(*1954) Mars

(*1944) Ching-Chu Chan (kameraman)

(*1928) Feng Tien



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
4°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
15°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°32’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Býk
14°31’
Váhy
21°28’
UranUran:
Býk
26°04’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Lev
3°45’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°58’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Beran
10°28’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Rak
28°45’
Býk
18°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Sarah Jessica Parker
(*1965) herečka

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Velká Británie Elton John
(*1947) zpěvák, klavírista, hudební skladatel

Kazachstán Vladimir Kličko
(*1976) boxer

Francie Joachim Murat
(*1767) neapolský král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Caan
(*1940) herec, režisér

Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931) herec, režisér

Spojené státy Jennifer Grey
(*1960) herečka, tanečnice

Česká republika Vilma Cibulková
(*1963) herečka

Velká Británie Keira Knightley
(*1985) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Claude Debussy
(*1862 - 1918) hudební skladatel

Česká republika Otokar Březina
(*1868 - 1929) básník, spisovatel

Francie Frédéric Mistral
(*1830 - 1914) básník

Velká Británie William Colgate
(*1783 - 1857) americkým průmyslníkem

Rakousko Erik Jan Hanussen
(*1889 - 1933) bavič



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »