panna

Ing-Sik Whang
(1982): Pán draků

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Korea(?)
Věk:
78 let
Povolání:
herec
Ing-Sik Whang - Film: Pán draků
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ing-Sik Whang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pán draků":
(*1954) Jackie Chan

(*1954) Jackie Chan (režisér)

(*1954) Jackie Chan (scénárista)

(*1946) Wai-Man Chan

(*1954) Mars

(*1944) Ching-Chu Chan (kameraman)

(*1928) Feng Tien



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
4°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
15°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°32’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Býk
14°31’
Váhy
21°28’
UranUran:
Býk
26°04’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Lev
3°45’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°58’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Beran
10°28’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Rak
28°45’
Býk
18°14’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »