panna

Ing-Sik Whang
(1982): Pán draků

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Korea(?)
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Ing-Sik Whang - Film: Pán draků
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ing-Sik Whang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pán draků":
(*1954) Jackie Chan

(*1954) Jackie Chan (režisér)

(*1954) Jackie Chan (scénárista)

(*1946) Wai-Man Chan

(*1954) Mars

(*1944) Ching-Chu Chan (kameraman)

(*1928) Feng Tien



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
4°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
15°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°32’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Býk
14°31’
Váhy
21°28’
UranUran:
Býk
26°04’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Lev
3°45’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°58’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Beran
10°28’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Rak
28°45’
Býk
18°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »