rak

Irène Jacob
(2002): Mille millièmes

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.7. 1966 - 08:30h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Irène Jacob - Film: Mille millièmes
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Irène Jacob - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Sayônara
(2015) - Arnaud fait son 2ème film
(2014) - Rebel Francois Truffaut
(2014) - Salaud, on t'aime
(2014) - Poslední šance na pomstu
(2014) - Les Enfants rouges
(2013) - Le Clan des Lanzac
(2012) - La solitude du pouvoir
(2011) - Amore carne
(2010) - Rio Sex Comedy
(2009) - Hezounci
(2009) - Déchaînées
(2008) - Prach času
(2007) - Cannes, 60 ans d'histoires
(2007) - Nessuna qualità agli eroi
(2007) - The Inner Life of Martin Frost
(2006) - Kouzelná moc víly
(2004) - Miradas 2 (TV seriál)
(2004) - Matinale, La (TV seriál)
(2004) - The Pornographer: A Love Story
(2004) - Nová Francie
(2004) - Automne
(2003) - Nés de la mère du monde
(2003) - La Légende de Parva
(2002) - Mille millièmes
(2001) - Lettre d'une inconnue
(2001) - Léaud l'unique
(2001) - Čtyřhra
(2000) - L'Affaire Marcorelle
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Takový jsem byl
(1999) - Hra na špióny
(1999) - Cuisine chinoise
(1999) - The Big Brass Ring
(1998) - Šerifové
(1998) - Pod pokličkou
(1998) - Jack's potes
(1997) - Inkognito
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - Za mraky
(1995) - Victory
(1995) - Útěky
(1995) - Othello
(1995) - All Men Are Mortal
(1994) - Tři barvy: Červená
(1993) - Tajemná zahrada
(1993) - Predskazanije
(1993) - Claude
(1992) - Le Moulin de Daudet
(1992) - Enak
(1991) - Le Secret de Sarah Tombelaine
(1991) - Dvojí život Veroniky
(1990) - La Veillée
(1989) - Nick chasseur de têtes (TV seriál)
(1989) - Les Mannequins d'osier
(1989) - Erreur de jeunesse
(1989) - La Compagnie de Sarah
(1988) - La Bande des quatre
(1987) - Na shledanou, chlapci
Spoluherci ve filmu "Mille millièmes":
(*1946) Patrick Chesnais

(*1953) Jean-Pierre Darroussin

(*1973) Guillaume Canet

(*1971) Grégori Derangère

(*1941) Albert Delpy

(*1943) Luis Rego

(*1981) Raphaël Personnaz

(*1954) Wladimir Yordanoff



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
22°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
11°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
22°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
2°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
15°17’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Ryby
29°40’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
16°39’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
19°28’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
16°24’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°18’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Ryby
11°42’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
26°07’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
29°07’
4. IC:
Štír
19°53’
7. DSC:
Vodnář
29°07’
10. MC:
Býk
19°53’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »