lev

Isaac Hayes
(1999): Jedu do South Parku

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.8. 1942 - 04:00h
Místo:
Covington, Kentucky
Země:
Věk:
† 65 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
10.8.2008 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec, zpěvák
Isaac Hayes - Film: Jedu do South Parku
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Isaac Hayes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2009) - Let Freedom Sing: How Music Inspired the Civil Rights Movement
(2008) - V rytmu soulu
(2008) - Return to Sleepaway Camp
(2008) - Kód smrti
(2007) - Respect Yourself: The Stax Records Story
(2005) - United
(2005) - Snaž se a jeď
(2004) - Tyranosarie
(2004) - Dodge City: A Spaghetto Western
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Soulsville
(2003) - Soul Man: Isaac Hayes
(2003) - Return to 'Escape from New York'
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Soul Comes Home
(2003) - Seznam dnů
(2003) - Poslední bojovník
(2002) - Sounds of Memphis
(2002) - Jen silní přežijí
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2001) - Chelsea Walls
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Hollywood Rocks the Movies: The Early Years (1955-1970)
(2000) - Acapulco Black Film Festival
(2000) - Top Ten Comedy Records
(2000) - Christmas in South Park (TV seriál)
(2000) - Falešná hra
(2000) - Drsnej Shaft
(1999) - Jedu do South Parku
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Ninth Street
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1998) - Blues Brothers 2000
(1997) - Strýček Sam
(1997) - Six Ways to Sunday
(1997) - Městečko South Park (TV seriál)
(1996) - Orientation: A Scientology Information Film
(1996) - Oblivion 2: Backlash
(1996) - Illtown
(1996) - Delfín Filip
(1995) - Soul Survivors
(1995) - Once Upon a Time... When We Were Colored
(1995) - Kouzelný ostrov
(1994) - Oblivion
(1994) - Může to potkat i vás
(1993) - Children of Africa
(1993) - Hra na zradu
(1993) - Hallelujah
(1993) - Deadly Exposure
(1993) - CB4: Cesta ke slávě
(1993) - Bláznivý příběh Robina Hooda
(1993) - Banda: Pomsta Jessieho Leea
(1992) - Smrtelné tajemství
(1991) - Golden Age of Rock'n'Roll (TV seriál)
(1991) - Svérázná spravedlnost
(1991) - První na ráně
(1990) - Oheň, led a dynamit
(1990) - Hammer, Slammer, & Slade
(1988) - Escuadrón
(1988) - Dostanu tě, syčáku
(1987) - Medium Rare
(1987) - Dead Aim
(1986) - Betrayed by Innocence
(1981) - Útěk z New Yorku
(1977) - American Bandstand's 25th Anniversary
(1975) - It Seemed Like a Good Idea at the Time
(1974) - The Black Moses of Soul
(1974) - Uomini duri
(1974) - Tirák Turner
(1973) - Wattstax
(1973) - Save the Children
(1973) - Jack Benny's First Farewell Special
(1971) - Soul in Cinema: Filming Shaft on Location
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Della

Isaac Hayes - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jedu do South Parku":
(*1969) Trey Parker

(*1971) Matt Stone



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
26°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
7°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
12°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
3°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
11°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
15°34’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Blíženci
11°22’
Beran
26°46’
UranUran:
Blíženci
4°24’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Panna
28°24’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
5°59’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°35’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°10’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Lev
19°46’
Štír
29°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
20°48’
4. IC:
Váhy
3°49’
7. DSC:
Kozoroh
20°48’
10. MC:
Beran
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »